ΕΛΙΜΕ:Νέος εκτελεστικός διευθυντής ο Γ.Καστελάνος

Συνεδρίασε στα Κεντρικά Γραφεία της Ο.Λ.Π. Α.Ε. το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Γιώργου Ανωμερίτη.Νέος εκτελεστικός διευθυντής ΕΛΙΜΕ ο Γ. Καστελάνος.

ΕΛΙΜΕ:Νέος εκτελεστικός διευθυντής ο Γ.Καστελάνος
Συνεδρίασε στα Κεντρικά Γραφεία της Ο.Λ.Π. Α.Ε. το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Γιώργου Ανωμερίτη.
Νέος εκτελεστικός διευθυντής ΕΛΙΜΕ ο Γ. Καστελάνος.

Στο πρώτο μέρος της συνεδρίασης παρέστη και ο Υπουργός Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ο οποίος επικέντρωσε την ομιλία του στους στόχους της κυβέρνησης για τη λιμενική πολιτική.

Στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης εξετάσθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ελήφθησαν ομόφωνα οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αποφασίσθηκε η συνυπογραφή μεταξύ ΕΛΙΜΕ και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ), του Καταστατικού του «Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης» με διακριτικό τίτλο ΕΞΑΝΤΑΣ. Εξουσιοδοτήθηκαν οι Πρόεδροι των δύο πλευρών, μετά την έγκριση του καταστατικού και από την ΟΜΥΛΕ, στην συνυπογραφή και ίδρυση του Ινστιτούτου.

2. Αποφασίσθηκε η συμμετοχή της ΕΛΙΜΕ σε όλες τις Επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιμένων (ESPO), καθώς και στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, στο Seatrade στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, στην οποία η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί επισήμως με εθνικό περίπτερο.

3. Πληρώθηκε η θέση του Εκτελεστικού Δ/ντή της ΕΛΙΜΕ από τον κ. Γ. Καστελάνο. Ο κ. Γ. Καστελάνος, οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές (Μ.S.c) σε θέματα διοίκησης λιμένων του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, είχε επίσης επιλεγεί από τον ICAP το 2003 μεταξύ 148 υποψηφίων για την ίδια θέση. Μετά την επανασύσταση της ΕΛΙΜΕ επανέρχεται στην θέση την οποία κατείχε εκ νέου.

4. Αποφασίσθηκε η συμμετοχή της ΕΛΙΜΕ σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΕ-ΔΟΕ για τον κοινωνικό διάλογο στη λιμενική βιομηχανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v