Κου-Κου: Υπαγωγή στο άρθρο 99 και ΑΜΚ 3 εκατ.

Στο άρθρο 99 υπήχθη τελικώς η αλυσίδα παχνιδιών Κου-Κου έπειτα από σχετική αίτηση που κατέθεσε η διοίκηση της εταιρίας τον περασμένο Δεκέμβριο. Προχωρά σε ΑΜΚ ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Κου-Κου: Υπαγωγή στο άρθρο 99 και ΑΜΚ 3 εκατ.
Στο άρθρο 99 υπήχθη τελικώς η αλυσίδα παχνιδιών Κου-Κου έπειτα από σχετική αίτηση που κατέθεσε η διοίκηση της εταιρίας τον περασμένο Δεκέμβριο, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day στις 4 Ιανουαρίου. 

Η εταιρία παίρνει έτσι το πράσινο φως για την περαιτέρω αναδιάρθρωση και υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου επιβίωσής της εντός της κρίσης.

Στο πλαίσιο των κινήσεων αναδιάρθρωσης η αλυσίδα των 42 σημείων θα ακολουθήσει το επιχειρηματικό σχέδιο που έχει καταρτίσει για λογαριασμό της η Deloitte, καθώς και σε συνδιαλλαγή με τους πιστωτές της αλλά και σε διαπραγμάτευση με τις τράπεζες για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανειακών της υποχρεώσεων. Σημειώνεται ότι στο τέλος του 2010 οι συνολικές υποχρεώσεις της αλυσίδας υπολογίζονταν στα 33 - 34 εκατ. ευρώ, ενώ ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 29 εκατ. ευρώ από 35,5 εκατ. ευρώ το 2009.

Παράλληλα, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά υπέρ των παλαιών μετόχων, ύψους 3 εκατ. ευρώ, που αποφασίστηκε στα μέσα Ιανουαρίου, θα ενισχύσει το ταμείο της. Σημειώνεται ότι στο μετοχικό κεφάλαιο της Κου-Κου ποσοστό 75% ελέγχει η οικογένεια Πυλαρινού, ενώ ως μέτοχοι μειοψηφίας εμφανίζονται τα venture capital Vectis και Novel και η EFG Telesis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v