Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βολές Cyta Hellas κατά ΟΤΕ και ΕΕΤΤ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες σε περίπτωση όπου το δίκτυο VDSL που αναπτύσσει ο ΟΤΕ προκαλεί τεχνικά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών της αφήνει η Cyta Hellas.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Βολές Cyta Hellas κατά ΟΤΕ και ΕΕΤΤ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες σε περίπτωση όπου το δίκτυο VDSL που αναπτύσσει ο ΟΤΕ προκαλεί τεχνικά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών της αφήνει η Cyta Hellas.

Τα στελέχη της εταιρίας, που με το σύνθημα "Γεια σου Αθήνα" κάνει πρεμιέρα στην αθηναϊκή αγορά ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στην ελληνική περιφέρεια, ανέφεραν πριν από λίγο στη συνέντευξη Τύπου ότι με τη λύση που έχει επιλέξει ο ΟΤΕ είναι εξαιρετικά πιθανό να δημιουργηθούν τεχνικά προβλήματα όχι μόνο στους υπόλοιπους εναλλακτικούς παρόχους, αλλά και στους ίδιους τους πελάτες του ΟΤΕ.

Ο κ. Μιχάλης Αχιλλέως, γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδας, ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι η επιχείρηση έχει προωθήσει αίτημα προς την ΕΕΤΤ προκειμένου να της δοθεί το δικαίωμα ανάπτυξης συνεργασίας με εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ώστε να παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας ως εικονικός πάροχος (mvno), ωστόσο έως σήμερα καμιά απάντηση δεν έχει υπάρξει από την πλευρά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών.

Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσον η Cyta προτίθεται να αναπτύξει συνεργασία με άλλον εναλλακτικό πάροχο, τα στελέχη της κυπριακής επιχείρησης άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της εταιρίας ήταν και παραμένει το να είναι υγιής οικονομικά. Ακόμα, δεν παρέλειψαν να σημειώσουν ότι θετικό σημείο για την εταιρία είναι και το γεγονός πως έχει δημιουργήσει δίκτυα με χαμηλό κόστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό, γεγονός που συνιστά συγκριτικό πλεονέκτημα.

Τα στελέχη της Cyta Ελλάδας εκτιμούν ότι η εταιρία θα παρουσιάσει θετικό EBITDA εντός του 2012 και θετικό EBIT το 2013. Η επιχείρηση στην ελληνική αγορά σήμερα έχει περισσότερους από 140.000 ενεργούς πελάτες, που στο τέλος του έτους αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τις 200.000. Το ενεργό δίκτυο φτάνει τα 2.200 χιλιόμετρα και οι επενδύσεις που έχουν γίνει ανέρχονται σε περίπου 85 εκατ. ευρώ, ενώ το επενδυτικό πλάνο της προβλέπει σύνολο επενδύσεων σχεδόν 150 εκατ. ευρώ.


Έναρξη εμπορικής λειτουργίας της Cyta Ελλάδος στην Αττική


Με το ηχηρό επικοινωνιακό μήνυμα «Γεια σου Αθήνα!» η Cyta Ελλάδος, η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, ανακοινώνει επίσημα την εμπορική της δραστηριοποίηση στην Αττική, προσκαλώντας όλους τους κατοίκους να τη γνωρίσουν και να την εμπιστευτούν.

Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της στην Ελλάδα και έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επενδύσεις ύψους άνω των 85 εκατ. ευρώ, το μακρύ ταξίδι της Cyta σε μεγάλες πόλεις, χωριά και δυσπρόσιτες, «παρθένες» ευρυζωνικά περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, συνεχίζεται με την είσοδο στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου, η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση έτη επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet (1play, 2play) στους 140.000 Πελάτες της σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα).
 
Επόμενος στόχος αλλά και στοίχημα για τη Cyta Ελλάδος είναι να καταφέρει να καλύψει με τα προϊόντα της τις βασικότερες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες και απαιτήσεις και των κατοίκων της πρωτεύουσας, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του τρόπου ζωής τους.

Προσεγγίζοντας εξαρχής με αληθινό ενδιαφέρον τις ανάγκες του Πελάτη της, η Cyta στήριξε την επένδυσή της σε δυο βασικούς άξονες : στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, σήμερα μήκους άνω των 2.200 χλμ. και στην εξυπηρέτηση του Πελάτη μετά την πώληση, τομέας ο οποίος απασχολεί τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού της ήδη άνω των 500 ατόμων.

Έτσι, με σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta κατάφερε να δημιουργήσει πέραν του μεγάλου δικτύου επίσημων συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της και μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Αλυσίδα Ιδιόκτητων Καταστημάτων. Διαθέτοντας παράλληλα ιδιόκτητο Στόλο Οχημάτων Τεχνικών Εξυπηρέτησης, η Cyta είναι απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των Πελατών.

Με αφορμή την είσοδο στην Αττική και πραγματοποιώντας ένα σύντομο απολογισμό της πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως δήλωσε τα εξής: « Από τα πρώτα μας βήματα, δώσαμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των Πελατών μας οι οποίοι είναι και η κύρια αιτία για τους πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης που γνωρίζει σήμερα η εταιρεία. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια για να τους κερδίσουμε.

Παράλληλα, φροντίσαμε εξαρχής για τη σταδιακή επέκταση της εταιρείας με σταθερά βήματα από την περιφέρεια με κατεύθυνση προς το κέντρο. Στη πορεία της μέχρι σήμερα η Cyta επένδυσε στις τοπικές κοινωνίες αξιοποιώντας τοπικούς πόρους και συνδυάζοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά.

Δοκιμαστήκαμε σε κάθε μας βήμα και σήμερα νιώθουμε διπλά δικαιωμένοι διότι παρά τις όποιες δυσκολίες, τελικά καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να πετύχουμε τους στόχους μας εντός χρονοδιαγράμματος, αποκτώντας σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Δεσμευόμαστε ότι τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά θα εξακολουθήσουμε την ίδια τακτική προσέγγισης του Πελάτη με ειλικρίνεια και χαμηλούς τόνους».

Η φιλοσοφία των προϊόντων Cyta

Η Cyta είναι η εταιρεία η οποία εισήγαγε το μοναδικό σύστημα ελεύθερων συνδυασμών και ταχυτήτων Internet και Σταθερής Τηλεφωνίας. Ειδικότερα, η Cyta προσφέρει στον Πελάτη το βασικό πακέτο 2play στα 16€ συμπ. ΦΠΑ και παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να «χτίσει» πάνω σε αυτό αυξομειώνοντας τις επιλογές του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα και με τις συνήθειές του. Έτσι ο Πελάτης δεν αναγκάζεται να επιλέξει εξαρχής ένα «τυποποιημένο» προϊόν το οποίο θα τον δεσμεύει για όσο διάστημα διαρκέσει η σύνδεσή του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ειδική προσφορά γνωριμίας «1+1 δώρο» η οποία (συνοπτικά) προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς Κινητά Ελλάδος ή προς Διεθνή Σταθερά.


Δηλώσεις του κ. Στάθη Κιττή, Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Cyta Ελλάδος και Cyta Κύπρου.

«Η Cyta Ελλάδος συνιστά πλέον μία μεγάλη εταιρεία από μόνη της με δυναμικό άνω των 500 στελεχών και υποδομές ξεχωριστές για την ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι πέραν των άλλων, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η ήδη επιτυχημένη πορεία της Cyta Ελλάδος δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα και συμβάλει θετικά στην ευρύτερη ανάπτυξη».

Δηλώσεις Φώτης Σαββίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Cyta Ελλάδος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Cyta Κύπρου.

«H είσοδος της Cyta στην Αθήνα αποδεικνύει άλλη μία φορά ότι οι στόχοι που θέτουμε για τη θυγατρική μας υλοποιούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό και παράλληλα δικαιώνουν την απόφασή μας να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα.

Η Cyta Ελλάδος είναι σήμερα έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής. Το γεγονός αυτό μάς κάνει υπερήφανους ως μητρική και αποδεικνύει ότι μία εταιρεία με 50 χρόνια εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών η οποία υιοθετεί και αξιοποιεί ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία, έχει τα εφόδια να πετύχει σε διαφορετικές αγορές, πόσο μάλιστα στην Ελλάδα η οποία έχει και τόσα πολλά κοινά με την Κύπρο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v