SingularLogic: Νέα διάκριση από Hewlett Packard

Η SingularLogic γνωστοποιεί ότι εκπλήρωσε με επιτυχία για ακόμα μία χρονιά τα κριτήρια για την απόκτηση της διάκρισης του HP GOLD Preferred Partner, τηs υψηλότερης διάκρισης συνεργατών της H.P.

SingularLogic: Νέα διάκριση από Hewlett Packard
Η Singularlogic γνωστοποιεί ότι εκπλήρωσε με επιτυχία για ακόμα μία χρονιά τα κριτήρια για την απόκτηση της διάκρισης του HP GOLD Preferred Partner, τηs υψηλότερης διάκρισης συνεργατών της H.P. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αυτή αφορά στις εξειδικεύσεις Computing Systems Specialization και Personal Computing Specialization, καθώς και στην υλοποίηση σημαντικών έργων που βασίστηκαν σε τεχνολογίες της H.P. όπως η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων δήμων στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος "Καλλικράτης", η προμήθεια εξοπλισμού για την Olympic Air αλλά και η προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο του ομίλου Υγεία στην Αλβανία. 

Σημειώνεται ότι η SingularLogic είναι απευθείας εμπορικός συνεργάτης της H.P. για την προώθηση των πλέον ενδεδειγμένων λύσεων στις κατηγορίες των Business Critical Systems, Industry Standard Services, HP Software, Storage Works Division και HP Services. 

Όπως επισημαίνεται, η ανάδειξη της Singularlogic σε GOLD Preferred Partner για το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της H.P. και για το 2011 επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την προσφορά ενός ασύγκριτου συνδυασμού εξειδίκευσης, εγκυρότητας και αξιόπιστων λύσεων, με την κατάρτιση και τεχνογνωσία των στελεχών της στην υλοποίηση σύνθετων και μεγάλων έργων πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v