Moda Bagno: Μέλος του 'Strongest companies"

Με βάση το ICAP Rating Score, η Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ MODA BAGNO εντάχθηκε στην κοινότητα «Strongest companies in Greece». Η διάκριση αυτή την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

Moda Bagno: Μέλος του Strongest companies
Με βάση το ICAP Rating Score, η Ν. Moda Bagno (ΚΟ) εντάχθηκε στην κοινότητα «Strongest companies in Greece».

Η διάκριση αυτή κατατάσσει την Moda Bagno  στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο, γεγονός που αναμένεται να διευκολύνει περαιτέρω τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Οι “Strongest Companies in Greece” είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Με την ευκαιρία της διάκρισης αυτής, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, δήλωσε σχετικά «Η συγκεκριμένη διάκριση, ειδικά υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία, έρχεται να επιβεβαιώσει την ισχυρή παρουσία της Moda Bagno (ΚΟ) - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΟΧΗΣ" target="_blank">Moda Bagno (ΚΟ) - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΟΧΗΣ" target="_blank">Moda Bagno στα επιχειρηματικά δρώμενα της Ελλάδας.

Η εταιρεία μας αναπτύχθηκε βασιζόμενη στις αρχές της υγιούς επιχειρηματικότητας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αναγνώριση των πελατών και συνεργατών της ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και συνεπείς εταιρείες στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Η εν λόγω επιβράβευση αποτελεί μια επιπλέον ενίσχυση στην προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε τη θέση μας στην ελληνική και διεθνή αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v