Πετζετάκις: Ληξιπρόθεσμα όλα τα δάνεια

Ληξιπρόθεσμα είναι πλέον όλα τα ομολογιακά δάνεια της Πετζετάκις καθώς στις 14/2 η εισηγμένη έλαβε από τους ομολογιούχους δανειστές της ενημέρωση υπερημερίας για το κοινό ομολογιακό δάνειο καθώς και για το μετατρέψιμο.

Πετζετάκις: Ληξιπρόθεσμα όλα τα δάνεια
Ληξιπρόθεσμα είναι πλέον όλα τα ομολογιακά δάνεια της Πετζετάκις ΑΕ καθώς στις 14/2 η εισηγμένη έλαβε από  τους ομολογιούχους δανειστές της ενημέρωση υπερημερίας για το κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 80,3 εκατ. ευρώ καθώς και για το μετατρέψιμο ύψους 24 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, ληξιπρόθεσμα είναι πλέον το κοινό εξασφαλισμένο ομολογιακό δάνειο ύψους 80.336.323 καθώς και για το ομολογιακό δάνειο κεφαλαίου 24.077.800 ευρώ με μηδενικό επιτόκιο τα οποία είχαν συναφθεί την 28.01.2008 προς αντικατάσταση δανείων της εταιρείας, απαιτώντας την καταβολή της ονομαστικής αξίας του συνόλου των ομολογιών, καθώς και τους δεδουλευμένους τόκους (ύψους 5.524.386.61 εκ.) του α' εξ αυτών.

Σημειώνεται -εξ αυτού του γεγονότος - ότι πλέον όλα τα Όμολ/κα δάνεια της εταιρείας κατέστησαν ληξιπρόθεσμα.

Επιπρόσθετα και για περαιτέρω πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιούμε ότι οι παρεχόμενες εγγυήσεις ήταν οι μετοχές των σημαντικών θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου και τα πάγια στοιχεία της μητρικής εταιρείας.

Για πληρέστερη ενημέρωση προς το Επενδυτικό κοινό, η Εταιρεία, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, επισημαίνει ότι η επερχόμενη Νέα Χρηματοδότηση από την εταιρεία "Javes Services Inc " περιλαμβάνει την εξαγορά /και αναδιάρθρωση του συνόλου των Ομολ/κων δανείων της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v