Alapis: Ο κ. Mario Al-Jebouri νέος αντιπρόεδρος

Η Alapis γνωστοποιεί ότι κατόπιν παραίτησης της κ. Μαρίας Μπιρμπίλη από το Δ.Σ. της εταιρίας νέος αντιπρόεδρος - μη εκτελεστικό μέλος για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο κ. Mario Al-Jebouri του Saadi.

Alapis: Ο κ. Mario Al-Jebouri νέος αντιπρόεδρος
Η Alapis γνωστοποιεί ότι, κατόπιν της παραίτησης της κ. Μαρίας Μπιρμπίλη από το Δ.Σ. της εταιρίας, νέος αντιπρόεδρος - μη εκτελεστικό μέλος για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο κ. Mario Al-Jebouri του Saadi.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, πρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος.
2. Mario Al-Jebouri, αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος.
3. Στυλιανός Κυμπαρίδης, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
4. Ευρυδίκη Γεωργακάκη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
5. Νικόλαος Καραντάνης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

--- Διοικητικές αλλαγές

Σε ενδυνάμωση της υφιστάμενης διοικητικής ομάδας, ορίστηκαν οι κ. Ευ. Κωστούλας νέος οικονομικός διευθυντής,  Αλ. Κιρλίμπας συντονιστής εμπορικών δραστηριοτήτων,  Branimir Bricelj αναπληρωτής επιχειρησιακός διευθυντής, ενώ ο κ. Αλ. Ταρτζούρας ορίστηκε αναπληρωτής οικονομικός διευθυντής, υπεύθυνος για θέματα επενδυτικής τραπεζικής.

--- Το βιογραφικό του κ. Mario Al-Jebouri

Ο κ. Mario Al-Jebouri, ιδρυτής της Lamda Partners, διαθέτει σημαντική πείρα μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων. Είναι επιχειρηματίας με ιστορικό διαρκούς δημιουργίας επιτυχημένων επιχειρήσεων. Διετέλεσε επικεφαλής της Barclays Wealth για την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών και τη Ρωσία και ήταν υπεύθυνος για τη σύσταση των δραστηριοτήτων αυτής στην  εν λόγω περιοχή.

Πριν από αυτό, υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη και διηύθυνε ηγέτιδες εταιρίες στη Βουλγαρία, συμπεριλαμβανομένων της Forem Consulting, της Bulgarian Real Estate Fund και της Horizon JSC.

Ήταν ανώτατος σύμβουλος του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Η.Ε. Simeon Saxe-Coburg-Gotha, και διετέλεσε πρόεδρος της Κρατικής Υπηρεσίας Τουρισμού της Βουλγαρίας, καθώς επίσης και επικεφαλής της βουλγαρικής αποστολής για την ανακατασκευή και ανοικοδόμηση του Ιράκ.

Ο κ. Mario Al-Jebouri ξεκίνησε την καριέρα του στον οικονομικό τομέα εργαζόμενος για την Arthur Andersen και Lazard στο Λονδίνο, όπου ασχολήθηκε με τον τομέα Oil& Gas.

--- Τι δήλωσε ο κ. Mario Al-Jebouri

"Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω καθήκοντα στην Alapis σε μια εποχή ταχείας ανάπτυξης της φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα υφιστάμενα και στα νέα μέλη της ομάδας διοίκησης. Μαζί θα συνεργαστούμε στενά για να αξιοποιήσουμε το πλήρες δυναμικό της εταιρίας και να μεγιστοποιήσουμε την αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη".

* Η ανακοίνωση της εταιρίας με τις δηλώσεις των στελεχών δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v