Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκλήρωση έργου της CPI για τα ΝΟODLE BAR

Η CPI, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος εστίασης στο έκτο κατά σειρά εστιατόριο της αλυσίδας ΝΟODLE BAR

Ολοκλήρωση έργου της CPI για τα ΝΟODLE BAR
Η CPI, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος εστίασης στο έκτο κατά σειρά εστιατόριο της αλυσίδας ΝΟODLE BAR. Η λύση καλύπτει την παραγγελιοληψία από σταθερά και ασύρματα τερματικά (front office) την διαχείριση και τον έλεγχο των επιχειρήσεων (back office) και φυσικά την πλήρη υποστήριξη σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον.

Η ολοκληρωμένη λύση εστίασης (POS) που προσφέρει η CPI στα ΝΟODLE BAR αφορά σε ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό της Posiflex για τις δύσκολες συνθήκες σε έναν χώρο εστίασης, ασύρματα τερματικά PDA, εκτυπωτές κουζίνας για εκτύπωση παραγγελιών, φορολογικό εκτυπωτή για τις αποδείξεις λιανικής καθώς και software με δυνατότητα έκδοσης ειδικών αναφορών καταγραφής κινήσεων των χειριστών καθώς και αναφορές για τη εμπορική διαχείριση για τον έλεγχο της αποθήκης και των πωλήσεων.

Η μοναδική επιτυχία της αλυσίδας, που φέρει την υπογραφή ΝΟODLE BAR, έχει ως βασικό προϊόν την πολυασιατική κουζίνα. Τα ΝΟODLE BAR, συνδυάζοντας τα παραπάνω στοιχεία με τον καλύτερο τρόπο, δημιούργησαν μια νέα τάση σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας πολύ υψηλό customer experience. Τα Noodle Bar αποτελούν μία νέα πρόταση στο χώρο της εστίασης, με σύγχρονη φιλοσοφία, προσεγμένες γεύσεις, φιλικό περιβάλλον και σέρβις υψηλού επιπέδου.

Η λύση της CPI είναι ένα σύγχρονο σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (POS). Απλό και εύκολο στην χρήση, επιτρέπει την άμεση λήψη της παραγγελίας από το τραπέζι και την ασύρματη αποστολή των στοιχείων της παραγγελίας στο χώρο παρασκευής εξοικονομώντας χρόνο από τον σερβιτόρο, τον οποίο μπορεί να διαθέσει στην πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v