Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Επιστροφή στην κερδοφορία

Επιστροφή στην κερδοφορία και αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 11% περίπου (φθάνοντας στο ύψος των 260 εκατ. ευρώ) παρουσίασε η ΑΤΕ Ασφαλιστική, για τη χρήση του 2010.

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Επιστροφή στην κερδοφορία
Επιστροφή στην κερδοφορία και αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 11% περίπου (φθάνοντας στο ύψος των 260 εκατ. ευρώ) παρουσίασε η ΑΤΕ Ασφαλιστική, για τη χρήση του 2010.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν οι Ημερίδες Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας κου Ι. Χατζηιωσήφ.

Ο κος Χατζηιωσήφ στην ομιλία του αναφέρθηκε, τόσο στην πορεία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, όσο και σε θέματα που αφορούν τις εξελίξεις σε ολόκληρη την Ασφαλιστική Αγορά, τονίζοντας:

«Βρισκόμαστε σε μία εποχή που οι έντονες ανακατατάξεις λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, έχουν ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Το αρνητικό οικονομικό κλίμα έχει ήδη επηρεάσει δυσμενώς και την Ασφαλιστική Αγορά, απαιτώντας από όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτή να δώσουμε το κάτι παραπάνω, ώστε η κρίση να μετατραπεί σε ευκαιρία ανάδειξης της συμβολής του θεσμού στην Οικονομία αλλά και στην Κοινωνία.

Σήμερα, η Ασφαλιστική Αγορά καλείται να επιτελέσει το ρόλο της ως βασικός πυλώνας της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας και: 

* να ξεπεράσει τις δικές της παθογένειες και τα προβλήματα αξιοπιστίας, 
* να προσαρμοσθεί στις απαιτήσεις της νέας Εποπτικής Αρχής, 
* να μεταβεί και να λειτουργήσει ομαλά στο νέο περιβάλλον που δημιουργεί το Solvency II, 
* να απαντήσει με ολοκληρωμένο, αξιόπιστο και φερέγγυο τρόπο στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών της κοινωνίας στους επίκαιρους τομείς της υγείας και της σύνταξης.

Το 2010, επέτειος 30 ετών λειτουργίας της ΑΤΕ Ασφαλιστική, ήταν μία χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη για την πορεία της Εταιρίας, δεδομένου ότι συνοδεύτηκε από αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 11% περίπου (φθάνοντας στο ύψος των €260εκ.) και με επιστροφή στην κερδοφορία, σε μια κρίσιμη και ταυτόχρονα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Κατά γενική ομολογία, το 2011 αναμένεται να αποτελέσει μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά και για την Εταιρία μας. Οι αυξημένες απαιτήσεις, το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, η ανάγκη για ισχυρή κερδοφορία και η πορεία προς το Solvency II, επικεντρώνουν τις προτεραιότητές μας:

1. Στη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών με εστίαση στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, διατηρώντας το ανθρώπινο πρόσωπο που χρόνια έχουμε οικοδομήσει και το οποίο μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

2. Στην επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων που εξασφαλίζουν την ομαλή μετάβαση της Εταιρίας στο περιβάλλον του SOLVENCY II.

3. Στη μεγαλύτερη ενεργοποίηση των δικτύων πωλήσεων της Εταιρίας, με έμφαση στον τομέα των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων και αιχμή του δόρατος τη συνεργασία μας με τα 500 Καταστήματα ΑΤΕbank.

4. Στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται με τον πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες της υφιστάμενης και δυνητικής πελατείας μας».

Καταλήγοντας στην ομιλία του ο κος Χατζηιωσήφ διευκρίνισε: «Για την ΑΤΕ Ασφαλιστική, ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στη νέα εποχή που βρίσκεται «προ των πυλών», αποτελεί μονόδρομο. Μαζί με τις ευχές μας για υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους, Συνεργάτες και Πελάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, ότι η ΑΤΕ Ασφαλιστική θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά τους, ό,τι κι αν τύχει!».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v