Aποκλεισμός Ανισόπεδου Κόμβου Μιντιλογλίου

Η Ολυμπία Οδός ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 09/03/2011 έως και την Παρασκευή 11/03/2011, θα αποκλειστεί πλήρως ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Μιντιλογλίου της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Aποκλεισμός Ανισόπεδου Κόμβου Μιντιλογλίου
Η Ολυμπία Οδός ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 09/03/2011 έως και την Παρασκευή 11/03/2011, θα αποκλειστεί πλήρως ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Μιντιλογλίου της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών (ΕΠΠ) με κατεύθυνση προς Πύργο και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους της ΒΙΠΕ ή της Οβρυάς, μέσω της οδού Αγίου Κωνσταντίνου ή/και της Παλιάς Εθνικής Οδού.

Σε περίπτωση αδυναμίας υλοποίησης των εργασιών εξ αιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από 14-16/03/2011. Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης του αγωγού ύδρευσης Πάτρας από το φράγμα Πείρου – Παραπείρου, από την Κ/Ξ ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v