Crown:Τα "ψιλά γράμματα" φοβούνται οι εργαζόμενοι

Τη μη μετατροπή των θεσμοθετημένων εργασιακών τους δικαιωμάτων στην περίπτωση όπου ολοκληρωθεί η συγχώνευση με απορρόφηση από τη Lomond ζητούν οι εργαζόμενοι της Crown με επιστολές τους προς τη διοίκηση.

Crown:Τα ψιλά γράμματα φοβούνται οι εργαζόμενοι
Τη μη μετατροπή των θεσμοθετημένων εργασιακών τους δικαιωμάτων στην περίπτωση όπου ολοκληρωθεί η συγχώνευση με απορρόφηση από τη Lomond ζητούν οι εργαζόμενοι της Crown Hellas Can με επιστολές τους προς τη διοίκηση.

Οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από την εξέλιξη της δημόσιας πρότασης, ενδιαφέρονται η μετάβασή τους να γίνει ομαλά, χωρίς να διακοπούν οι εργασιακές τους συμβάσεις, με σκοπό να υπογραφούν νέες. 

Άλλωστε, η εταιρία πρόσφατα σύναψε με αυτούς μακροχρόνιες συμφωνίες, οι οποίες εκτείνονται χρονικά μέχρι και το 2012.

Στο πληροφορικό δελτίο η Lomond αναφέρει ότι δεν σχεδιάζει ουσιώδεις αλλαγές στους όρους εργασίας και στον συνολικό αριθμό των εργαζομένων, αν και θα εξετάσει τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα για την καταλληλότερη αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού.

****Η αιτιολογημένη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου της Crown HellasCan, οι απαντήσεις των εργαζομένων και η έκθεση αποτίμησης της Eurobank EQUITIES δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v