Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Νέα πτώση στην εγχώρια ζήτηση τσιμέντου

Περαιτέρω πτώση αναμένει η διοίκηση της Τιτάν σε ό,τι αφορά την εγχώρια ζήτηση για τσιμέντο και την κατανάλωσή του, όπως επεσήμανε στο χθεσινό conference call που ακολούθησε την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων.

Τιτάν: Νέα πτώση στην εγχώρια ζήτηση τσιμέντου
Περαιτέρω πτώση αναμένει η διοίκηση της Τιτάν σε ό,τι αφορά την εγχώρια ζήτηση για τσιμέντο και την κατανάλωσή του, ενώ όπως επισήμανε κατά το χθεσινό conference call που ακολούθησε την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων, στους δύο πρώτους μήνες του έτους η ζήτηση ήταν κατά περισσότερο από 30% χαμηλότερη.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις στις ΗΠΑ, η ζήτηση κατά το πρώτο δίμηνο του 2011 είναι 15% υψηλότερη σε σχέση με πέρσι, αν και όπως σχολίασε η διοίκηση δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα τα στοιχεία, αφού πέρσι οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά άσχημες.

Σχετικά με τις δραστηριότητες του ομίλου στην Αίγυπτο, η διοίκηση τόνισε ότι υπάρχει αβεβαιότητα για τους επόμενους μήνες, αλλά ότι μακροπρόθεσμα η τάση είναι θετική. Στη Ν.Α. Ευρώπη, η διοίκηση δεν αναμένει κάποια ουσιώδη μεταβολή στη ζήτηση για τσιμέντο η οποία κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα το 2010, ενώ στην Τουρκία η ισχυρή οικονομική ανάκαμψη θα οδηγήσει πιθανότατα σε περαιτέρω ανάπτυξη στην ιδιωτική και δημόσια δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v