Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Όμιλος Folli Follie στηρίζει την Ιαπωνία

Μέρος των πωλήσεων της θα διαθέσει ο Όμιλος Folli Follie μέσω του Ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού για να υποστηρίξει με έμπρακτο τρόπο τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που χτύπησε τη χώρα.

Ο Όμιλος Folli Follie στηρίζει την Ιαπωνία
Ο Όμιλος Folli Follie (FF Group), συνδεδεμένος με την Ιαπωνία με μια στενή σχέση φιλίας και συνεργασίας που μετρά πάνω από 25 χρόνια, υποστηρίζει με έμπρακτο τρόπο τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που χτύπησε τη χώρα.

Η Folli Follie θα προσφέρει το 10% από τις παγκόσμιες πωλήσεις της συλλογής Heart4Heart, ενώ η Links of London θα προσφέρει το 10% των πωλήσεων του κλασικού Friendship Bracelet μέχρι το τέλος Μαΐου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης του Ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού, μιας οργάνωσης που σε αυτή τη φάση εκτάκτου ανάγκης έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της για να βοηθήσει τους πληγέντες.

Ο κύριος Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Πρόεδρος του Ομίλου Folli Follie (FF Group) δήλωσε σχετικά: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας συνοδεύουν τον Ιαπωνικό λαό που επλήγη από αυτό το τραγικό συμβάν. Υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αλληλεγγύη προσφέρουμε εμπράκτως τη βοήθεια μας σε αυτούς που τη χρειάζονται, είτε πρόκειται για συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους στην Ιαπωνία, ή συνολικά γι αυτούς που υποφέρουν.

Ως Πρόεδρος του Ομίλου Folli Follie, ως Πρόεδρος του Ελληνο-ιαπωνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για περισσότερα από 10 χρόνια, αλλά και ως κάτοχος της τιμητικής διάκρισης του Παράσημου του Τάγματος του Ανατέλλοντος Ηλίου από τoν Α.Ε. Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη χώρα αυτή.

Ως Όμιλος συμπαραστεκόμαστε ενεργά στην Ιαπωνία και ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να συμβάλει στις προσπάθειες ανάκαμψης της χώρας. Ευχόμαστε σε όλους στην Ιαπωνία το κουράγιο να εξέλθουν από αυτή την κατάσταση ακόμα πιο δυνατοί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v