Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Στις 29/4 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών μετοχών, καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της Ιασώ που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2011.

Ιασώ: Στις 29/4 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου
Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών  μετοχών, καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της Ιασώ που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2011.

Αναλυτικά στη Γενική Συνέλευση καλείται να αποφασίσει επί του ακόλουθου θέματος ημερήσιας διάταξης :

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών, και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία της ανωτέρω αποφάσεως.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας θα συνέλθει σε Επαναληπτική Συνέλευση την 13η Μαΐου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ. στην έδρα της Εταιρίας στον ίδιο ως ανωτέρω οριζόμενο χώρο, χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας πρόσκλησης.
 
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας απαρτία ούτε στην ως άνω Επαναληπτική Συνέλευση και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας θα συνέλθει σε δεύτερη Επαναληπτική Συνέλευση την 27η Μαΐου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ. στην έδρα της Εταιρίας στον ίδιο ως άνω χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v