ΔΕΗ: Εσωτερική έρευνα για την απώλεια εγγράφων

Εσωτερική έρευνα ξεκίνησε η ΔΕΗ σε σχέση με τις καταγγελίες των συνεργατών του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για απώλεια εγγράφων σε σχέση με την έρευνα για τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

ΔΕΗ: Εσωτερική έρευνα για την απώλεια εγγράφων
Εσωτερική έρευνα ξεκίνησε η ΔΕΗ σε σχέση με τις καταγγελίες των συνεργατών του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για απώλεια εγγράφων σε σχέση με την έρευνα για τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.  

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:     

ΔΕΗ Α.Ε. αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα καταγγελία συνεργατών του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, για απώλεια εγγράφων σχετιζομένων με έλεγχο που διενεργούν αναφορικά με την κάλυψη δαπανών συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Για το θέμα αυτό η ΔΕΗ Α.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, με τη συγκρότηση Επιτροπής, επικεφαλής της οποίας ορίστηκε Γενικός Διευθυντής.

Είναι αυτονόητο ότι στο βαθμό που, μεταξύ των απωλεσθέντων εγγράφων, περιλαμβάνονται έγγραφα που έχουν ήδη χορηγηθεί, αυτά θα διατεθούν άμεσα και εκ νέου, δεδομένου ότι τα αντίστοιχα πρωτότυπα παραμένουν πάντοτε στα αρχεία της Επιχείρησης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v