Profile: Xορηγός σε συνέδριο στην Ελβετία

Η Profile γνωστοποιεί ότι αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της σε πιο εξειδικευμένες αγορές στο εξωτερικό συμμετέχει ως "partner" στη 13η ημερίδα λύσεων για τράπεζες της Ελβετίας "JSB", στις 28 Απριλίου 2011, στη Γενεύη.

Profile: Xορηγός σε συνέδριο στην Ελβετία
Η Profile γνωστοποιεί ότι αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της σε πιο εξειδικευμένες αγορές στο εξωτερικό συμμετέχει ως "partner" στη 13η ημερίδα λύσεων για τράπεζες της Ελβετίας "JSB" (Les Journees Solutions Bancaires), στις 28 Απριλίου 2011, στη Γενεύη (08.00-15.00). 

Ειδικότερα, η ημερίδα πραγματοποιείται για 13η χρονιά και συγκεντρώνει την ελίτ της Ελβετικής αλλά και γενικότερα της ευρωπαϊκής τραπεζικής κοινότητας και των εταιρειών πληροφορικής. Η Ελβετία παραμένει το επίκεντρο των χρηματοοικονομικών συναλλαγών για τραπεζικούς οργανισμούς και εταιρείες πληροφορικής του κλάδου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της η Profile θα παρουσιάσει ομιλία με κεντρικό θέμα "Improving client satisfaction through service personalization". Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Foyer II στο Batiment des Forces Motrices (BFM).

Η Profile, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα του χρηματοοικονομικού λογισμικού και συνεχή διεύρυνση των εργασιών της διεθνώς, στο συγκεκριμένο συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση των Private Banks και Wealth Managers της χώρας για εξειδικευμένες λύσεις, όπως το FMS & IMSplus 2.0 - Private Wealth Management και Asset Management.

Η λύση FMS έχει σχεδιαστεί για την ολοκληρωμένη υποστήριξη αυτοματισμού στις εργασίες και στη λήψη αποφάσεων σε λειτουργικό, τακτικό και στρατηγικό επίπεδο.

Παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη μέσω της χρήσης εξειδικευμένων εργαλείων, διατηρώντας ταυτόχρονα το κόστος λειτουργίας του οργανισμού σε χαμηλά επίπεδα.

Η συγκεκριμένη λύση χρησιμοποιείται επιτυχώς από γνωστές τράπεζες και επενδυτικούς οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεδομένου ότι προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του Private Banking και Wealth Management, με υψηλές λειτουργικές και τεχνολογικές προδιαγραφές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις υπόλοιπες λύσεις της Profile μέσω της προηγμένης πλατφόρμας χρηματοοικονομικής διαχείρισης FMS & IMSplus 2.0.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v