H Τρ. Κύπρου στο Global Russia Business Meeting

Tη σημασία που αποδίδει στη Ρωσική αγορά, υπογράμμισε η Τράπεζα Κύπρου με τη συμμετοχή της στο Διεθνές Συνέδριο Global Russia Business Meeting, το οποίο διοργανώθηκε πρόσφατα στην Κύπρο.

H Τρ. Κύπρου στο Global Russia Business Meeting
Tη σημασία που αποδίδει στη Ρωσική αγορά, υπογράμμισε η Τραπεζα Κυπρου με τη συμμετοχή της στο Διεθνές Συνέδριο Global Russia Business Meeting, το οποίο διοργανώθηκε πρόσφατα στην Κύπρο. Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκονταν θέματα που άπτονται των προκλήσεων και ευκαιριών, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η ρωσική οικονομία και οι επιχειρήσεις της χώρας στο νέο διεθνές επενδυτικό περιβάλλον.

Η Τράπεζα Κύπρου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις εργασίες ενός τέτοιου Συνεδρίου, το αντικείμενο του οποίου συνάδει απόλυτα και επιβεβαιώνει την μέχρι σήμερα στρατηγική κατεύθυνση του Συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Κύπρου εκπροσωπήθηκε στο Global Russia Business Meeting με τρία διακεκριμένα στελέχη της- τα οποία μίλησαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου-, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Uniastrum Bank, θυγατρικής της Τράπεζας Κύπρου στη Ρωσία, κ. George Piskov, τον Γενικό Διευθυντή Αγορών Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου, κ. Χριστάκη Πατσαλίδη και τον Ανώτερο Διευθυντή Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών Τράπεζας Κύπρου, κ. Λούη Ποχάνη.

Η στρατηγική κατεύθυνση του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου αποδίδει προτεραιότητα στη Ρωσική αγορά. Μέσα σε αυτό τα πλαίσιο, προχωρά η ομογενοποίηση των συστημάτων υποδομής, όπως τεχνολογίας, διαχείρισης κινδύνων, διαχείρισης προσωπικού και αξιοποιούνται οι εμπειρίες και γνώσεις των στελεχών των δύο Οργανισμών, Τράπεζας Κύπρου και Uniastrum Bank, για το σχεδιασμό πρωτοποριακών συστημάτων με στόχο την αυξημένη διείσδυση στη Ρωσική αγορά.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Global Russia Business Meeting, πολλοί από τους Ρώσους συνεργάτες της Τράπεζας Κύπρου εξέφρασαν την εκτίμησή τους προς την Τράπεζα, κάνοντας αναφορά στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει. Παράλληλα, από την πλευρά της Τράπεζας Κύπρου εκφράστηκε η δέσμευσή της για τη συνεχή συμβολή της στην ανάπτυξη των Ρωσικών επενδύσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v