ΟΛΠ: Αποφάσεις για ασφαλιστικές - εκποίηση πλοίων

Το Δ.Σ. του Ο.Λ.Π ενέκρινε την κατακύρωση της γενικής αστικής και εργοδοτικής ευθύνης του Οργανισμού στη σύμπραξη των ασφαλιστικών GROUPAMA & GENERALI Hellas. Αποφάσεις για εκποίηση πλοίων & εκλογή ελεγκτών.

ΟΛΠ: Αποφάσεις για ασφαλιστικές - εκποίηση πλοίων
Το Δ.Σ. του Ο.Λ.Π ενέκρινε την κατακύρωση της γενικής αστικής και εργοδοτικής ευθύνης του Οργανισμού στη σύμπραξη των ασφαλιστικών εταιριών «GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ» και «GENERALI Hellas». Στις ίδιες εταιρείες κατακυρώθηκε και ο επαναληπτικός διαγωνισμός ασφαλιστικής κάλυψης των περιουσιακών στοιχείων του Ο.Λ.Π.

Επίσης, ενέκρινε ως άγονους τους διαγωνισμούς για την εκποίηση και απομάκρυνση των επικίνδυνων και επιβλαβών πλοίων ΝΤΑΛΙΑΝΑ, ΑΝΘΗ-ΜΑΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΡΟΜΙΛΝΤΑ, ΜΙΛΕΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ και ΡΟΔΑΝΘΗ. Για τα πιο πάνω πλοία θα υπάρξει νέα διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού με τιμή εκκίνησης χαμηλότερη κατά 20% της προηγούμενης διαγωνιστικής διαδικασίας.

Τέλος, αφού ενέκρινε (α) την εκλογή ελεγκτών της χρήσης 2011 στην εταιρεία PKF ΕΥΡΩΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε., (β) τις Φορολογικές Καταστάσεις περιόδου 2010, και (γ) την τροποποίηση διατάξεων του Καταστατικού βάσει του Ν. 8884/2010, αποφάσισε τη Σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για την Δευτέρα 16 Μαϊου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v