Interinvest: Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

Την τροποποίηση της Σύμβασης Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου με την "Marfin Global Asset Management", αποφάσισε μεταξύ άλλων η ΓΣ της υπό εκκαθάριση εταιρίας Interinvest που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/4.

Interinvest: Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης
Την τροποποίηση της Σύμβασης Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου με την "Marfin Global Asset Management", αποφάσισε μεταξύ άλλων η ΓΣ της υπό εκκαθάριση εταιρίας Interinvest που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/4.

Αναλυτικότερα η Γενική Συνέλευση:
 
I) Ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση της Σύμβασης Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου με την εταιρεία "MARFIN GLOBAL ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.", ώστε να εναρμονιστεί με το σκοπό της εκκαθάρισης. Συγκεκριμένα: την τροποποίηση του όρου 7.1 της ενότητας ΣΤ, την διαγραφή των παραγράφων 2&4 του όρου 7 της ενότητας ΣΤ, την τροποποίηση του Παραρτήματος 2 , την τροποποίηση του όρου 1 (α) του Παραρτήματος 3, ειδικότερα, τη μείωση της αμοιβής σε ποσοστό ένα τοις εκατό (1%) πλέον ΦΠΑ ετησίως επί του μέσου ημερήσιου καθαρού ενεργητικού της Εταιρίας, και την διαγραφή του όρου 1.(β) του Παραρτήματος 3 σχετικά με την αμοιβή υπεραπόδοσης.

II) Ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση της Σύμβασης Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για τη Μέτρηση και Αξιολόγηση του Επενδυτικού Κινδύνου που έχει συναφθεί με την εταιρία "MARFIN GLOBAL ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ." ώστε να εναρμονιστεί με το σκοπό της εκκαθάρισης. Συγκεκριμένα: Tην τροποποίηση των όρων ΙV, V, ειδικότερα, την μείωση της αμοιβής της στο ποσό € 100,00 μηνιαίως πλέον Φ.Π.Α.,και την διαγραφή των όρων VI & VII. Η διάρκεια των ως άνω συμβάσεων θα λήγει αυτοδικαίως και αζημίως με την ρευστοποίηση του συνόλου του χαρτοφυλακίου της Εταιρείας ή με το πέρας της εκκαθάρισης της.

III) Ενέκρινε την αμοιβή της Διευθύνουσας Συμβούλου για την χρήση 2010 ποσού € 98.000,00 και την προέγκριση της αμοιβής της για το χρονικό διάστημα από 01.01.2011 έως 30.04.2011 ποσού € 32.666,00. Επίσης τη λύση του από 30.06.2002 Ιδιωτικού Συμφωνητικού που έχει συνάψει η Εταιρία με την κα Χριστίνα Σακελλαρίδη, ως παρατάθηκε την 28.07.2010, λόγω σπουδαίου λόγου που συνίσταται στη θέση της Εταιρίας σε εκκαθάριση. Ως ημερομηνία λύσης του εν λόγω συμφωνητικού ορίσθηκε η 30.04.2011. Της ψηφοφορίας δεν μετείχε η κα Χριστίνα Σακελλαρίδη. 

Παράλληλα η ΓΣ αποφάσισε την καταβολή στην επόπτρια εκκαθάρισης κα Αλεξάνδρα Γκίκα μηνιαίας μικτής αμοιβής ύψους επτακοσίων πενήντα ευρώ (€750,00) πλέον Φ.Π.Α. από την έναρξη έως και το πέρας της εκκαθάρισης.

Tην καταβολή στον ήδη προσωρινό και στη συνέχεια δυνάμει απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών οριστικό εκκαθαριστή κ Μελέτιο Μπαμπέκο μηνιαίας μικτής αμοιβής ύψους χιλίων διακοσίων πενήντα ευρώ (€1.250,00) πλέον Φ.Π.Α. από τον διορισμό του έως και το πέρας της εκκαθάρισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v