Η Altec εξαγόρασε το 51% της OTS

Η Altec Συμμετοχών προχώρησε στην εξαγορά του 51% της OTS η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η Altec εξαγόρασε το 51% της OTS
Η Altec Συμμετοχών προχώρησε στην εξαγορά του 51% της "Υπηρεσίες Ανοιχτής τεχνολογίας ΑΕ" με διακριτικό τίτλο "OTS AE", η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα.

Το κόστος της ανωτέρω εξαγοράς ανήλθε συνολικά σε 3.150.000 € και θα καλυφθεί εξολοκλήρου με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, διάρκειας 7 ετών, που χορηγήθηκε από τις: ΤΡΑΠΕΖΑ EFG Eurobank ERGASIAS A.E, Εθνική Τράπεζα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε και Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

H OTS AE ιδρύθηκε το 1993 και έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δημιουργώντας τις υποδομές για μια ευέλικτη και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση.

Οι προσδοκίες του Ομίλου Altec από την ενσωμάτωση της OTS, συνδέονται με την ενίσχυση του κλάδου των ολοκληρωμένων λύσεων. H μακρόχρονη εμπειρία και συνεργασία, αναμένεται να ενισχύσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των εταιρειών του Ομίλου Altec, τόσο σε επίπεδο τεχνογνωσίας όσο και σε επίπεδο αξιοποίησης συνεργιών στην ανάληψη και υλοποίηση νέων έργων.

--Μεταβίβαση ποσοστού

Η Altec Συμμετοχών ανακοινώνει, ότι η OTS, νομικό πρόσωπο συνδεδεμένο με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σπύρο Παμπουκίδη, προέβη στις 19/04/2011 στην εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση των 5.941.771 μετοχών της εταιρίας που κατείχε, προς την Blue Value, έτερο νομικό πρόσωπο συνδεδεμένο με τον ως άνω υπόχρεο. Το κόστος της εν λόγω μεταβίβασης ανέρχεται συνολικά σε 357.504,48 €.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v