Πλαστικά Θράκης: Mέρισμα 0,036€ - Αποκοπή 2/5

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πλαστικά Θράκης σήμερα 28 Απριλίου 2011 ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,036000€ ανά μετοχή, το οποίο έχει υπολογιστεί προσαυξημένο με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές.

Πλαστικά Θράκης: Mέρισμα 0,036€ - Αποκοπή 2/5
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πλαστικά Θράκης σήμερα 28 Απριλίου 2011 ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,036000€ ανά μετοχή, το οποίο έχει υπολογιστεί προσαυξημένο με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές τις οποίες κατέχει η Εταιρεία.

Το καθαρό ποσό το οποίο θα εισπράξουν οι μέτοχοι μετά την παρακράτηση φόρου 21% βάσει του Ν 3493/2011 θα ανέρχεται σε Ευρώ 0,028440 ανά μετοχή.

Από τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος (ημερομηνία αποκοπής).

Δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας οι οποίοι είναι εγγεγραμένοι στα αρχεία του Συστήματος 'Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) της Εταιρείας την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011 (record date).

Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011 από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς.

Οι μέτοχοι εξέλεξαν τον κ. Χρίστο Σιάτη Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ως νέο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου. Κατόπιν τούτου την Επιτροπή Ελέγχου απαρτίζουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γιαννίρης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Ιωάννης Αποστολάκος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και Χρίστος Σιάτης, Μη Εκτελεστικό Μέλος. 

Οι μέτοχοι ενέκριναν την τροποποίηση της έδρας της Εταιρείας σε Δήμο Αβδήρων από Δήμο Βιστωνίδος, λόγω της εφαρμογής του προγράμματος "Καλλικράτης" 

Τέλος, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής ενημέρωσε τη Γενική Συνέλευση των μετόχων για την αντικατάσταση Εκτελεστικού Μέλους ΔΣ από τον κ. Χρίστο Σιάτη (Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ) η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την από 23.7.2010 συνεδρίαση του Δ.Σ. Τέλος πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης ενημέρωση για την εν γένει πορεία της Εταιρείας και του Ομίλου. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v