Η REVOIL εισέρχεται στην αγορά υγραερίου

Στην αγορά υγραερίου που χρησιμοποιείται ως καύσιμο οχημάτων εισέρχεται η REVOIL με τη συνεργασία της με την εταιρία CABI GAS.

Η REVOIL εισέρχεται στην αγορά υγραερίου
Στην αγορά υγραερίου που χρησιμοποιείται ως καύσιμο οχημάτων εισέρχεται η Revoil με τη συνεργασία της με την εταιρία CABI GAS.

Mε τη σημαντική άνοδο των τιμών της βενζίνης τo τελευταίο διάστημα λόγω κυρίως των επαναλαμβανόμενων αυξήσεων των φόρων, η υγραεριοκίνηση κερδίζει συνεχώς μερίδια αγοράς καθώς επιλέγεται από όλο και μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας δίνεται η δυνατότητα σε πρατήρια Revoil να διαθέσουν στη γνωστή γκάμα των καυσίμων τους και υγραέριο κίνησης το οποίο θα προμηθεύονται από την CABI GAS. O στόχος είναι το επόμενο διάστημα να δημιουργηθούν πρατήρια αυτού του τύπου σε όλη την Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι η υγραεριοκίνηση είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον καθώς λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι μειωμένες.

Επίσης είναι μία οικονομικότερη επιλογή καθώς η τιμή του υγραερίου είναι σημαντικά χαμηλότερη της βενζίνης ενώ εκτιμάται ότι συμβάλλει και στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του κινητήρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v