Ηλεκτρονική: Νέο κατάστημα στην Ξάνθη

Με ένα νέο κατάστημα στην Ξάνθη συνεχίζει την επέκτασή του στην ελληνική αγορά ο Όμιλος της Ηλεκτρονικής. Το κατάστημα της Ηλεκτρονικής θα στεγάζεται στο νέο Εμπορικό Πάρκο της πόλης, στο 4ο χλμ. Ξάνθης-Πόρτο Λάγος.

Ηλεκτρονική: Νέο κατάστημα στην Ξάνθη
Με ένα νέο κατάστημα στην Ξάνθη συνεχίζει την επέκτασή του στην ελληνική αγορά ο Όμιλος της Ηλεκτρονικής.
 
Το κατάστημα της Ηλεκτρονικής θα στεγάζεται στο νέο Εμπορικό Πάρκο της πόλης, στο 4ο χλμ. Ξάνθης-Πόρτο Λάγος, καλύπτοντας ένα χώρο 1500 τετραγωνικών μέτρων.

Μία μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών θα βρίσκονται στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και design. Το καινούριο κατάστημα στην αγορά της Ξάνθης βασίζεται στο σύγχρονο πρότυπο ανάπτυξης του Ομίλου που συνδυάζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, άρτιο after sales service και τις πλέον οικονομικές λύσεις στα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη.

Ο κ. Γιάννης Στρούτσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Ηλεκτρονικής δήλωσε σχετικά: «Το πλάνο ανάπτυξης του Ομίλου της Ηλεκτρονικής έχει επικεντρωθεί στην ελληνική αγορά.

Το νέο κατάστημα στην Ξάνθη αλλά και το κατάστημα που σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του στην Παλλήνη Αττικής στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για την τοπική αγορά».

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 12 Μαϊου 2011, στις 9.00 π.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v