Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηρεύς: Άνω του 20% η συμμετοχή της Linnaeus

Ο κ. Kahka Bendukidze και η εταιρεία Linnaeus Capital Partners BV υπερέβησαν για πρώτη φορά το όριο του 20% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στον Νηρέα, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Νηρεύς: Άνω του 20% η συμμετοχή της Linnaeus
Ο κ. Kahka Bendukidze και η εταιρεία Linnaeus Capital Partners BV υπερέβησαν για πρώτη φορά το όριο του 20% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Νηρεύς, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Αναλυτικότερα, ο κ. Kahka Bendukidze και η εταιρεία Linnaeus Capital Partners BV υπερέβησαν για πρώτη φορά το όριο του 20% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου και κατέχουν άμεσα ποσοστό 20.001% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου (12.326.725 μετοχές) μετά από συναλλαγές που διενεργήθηκαν στις 06.05.2011.
 
Η εταιρεία Linnaeus Capital Partners BV ελέγχεται εξ' ολοκλήρου από την εταιρία I.I.H.C. Industrial Investments Ltd, την οποία ελέγχει ο κ. Kahka Bendukidze (73,25%).

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 31.03.2011 οι μετοχές της Νηρεύς ΑΕ φυλάσσονταν, για λογαριασμό της Linnaeus, στο όνομα της τράπεζας θεματοφύλακα HSBC Private Bank (Suisse) SA.

Από τις 31.03.2011 οι μετοχές της Νηρεύς ΑΕ κατέχονται άμεσα από τη Linnaeus, η οποία δεν υπέβαλλε συμπληρωματική γνωστοποίηση επειδή δεν υπήρξε αλλαγή στη ποσοστιαίο ιδιοκτησιακό καθεστώς για τη Linnaeus και κατ' επέκταση την IIHC Industrial Investments Ltd και τον κ. Kahka Bendukidze.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v