Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Μέρισμα 0,0045 ευρώ από ΓΣ

Τη διανομή μερίσματος 0,45 λεπτά του ευρώ ανά μετοχή για το έτος χρήσης 2010 ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Intralot που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Μαίου 2011, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Intralot: Μέρισμα 0,0045 ευρώ από ΓΣ
Τη διανομή μερίσματος 0,45 λεπτά του ευρώ ανά μετοχή για το έτος χρήσης 2010 ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Intralot που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Μαίου 2011, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρίας, στη ΓΣ της Intralot, ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Το 2010 αποτελεί έτος ορόσημο για την Intralot, καθώς η εταιρεία ολοκληρώνοντας ένα σημαντικό στάδιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της, μπαίνει σε μία νέα εποχή. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα εστιάσουμε στην καινοτομία, την αξιοποίηση των υφιστάμενων έργων, επιλεκτικά στην απελευθέρωση των αγορών και την ιδιωτικοποίηση των λοταριών, καθώς και τη βελτίωση των ταμειακών ροών, ώστε να αυξήσουμε την αξία που επιφέρουμε στους μετόχους μας".

"Πέρυσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση διορθωτικών κινήσεων, ώστε να διασφαλίσουμε την υγιή ανάπτυξη της εταιρείας, βελτιώνοντας τη λειτουργία μας και αξιοποιώντας καλύτερα τους πόρους μας. Μεταξύ άλλων, σταματήσαμε τη λειτουργία μη αποδοτικών έργων (Γουατεμάλα, Χιλή, Κολομβία, Σερβία και Αίγυπτος) και εστιάσαμε στη βελτίωση της απόδοσης των υπόλοιπων έργων του χαρτοφυλακίου μας", προσέθεσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Με 12 νέα έργα και στις 5 ηπείρους είμαστε σίγουροι ότι η πορεία της Intralot τα επόμενα χρόνια θα είναι επιτυχημένη.

Η τεχνογνωσία της εταιρείας στη λειτουργία αριθμοπαιχνιδιών, στιγμιαίων λαχείων, αθλητικού στοιχήματος, βιντεολόττο και ιπποδρομιακού στοιχήματος, μέσω δικτύων πώλησης και των νέων Μέσων, μαζί με την πρωτοποριακή της τεχνολογία ώθησαν την Intralot να κατακτήσει την ηγέτιδα θέση του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και θα οδηγήσουν την ανάπτυξη της τα επόμενα χρόνια".

Σημειώνεται ότι το 2010 τα έσοδα του Ομίλου έφτασαν τα €1,115 δισ.

Επιπλέον η Intralot γνωστοποιεί ότι κατά την Ετήσια Τακτική Συνέλευση, αποφασίσθηκε η διανομή μερίσματος χρήσης 2010 στους μετόχους της, 0,0045€ ανά μετοχή προ παρακράτησης φόρου, ήτοι καθαρό ποσό 0,0036€ ανά μετοχή.

Από την Δευτέρα 23 Μαΐου 2011, οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2010.

Δικαιούχοι για το μέρισμα της χρήσεως του 2010, είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του ΣΑΤ έως και την ημέρα record date, ήτοι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v