Forthnet: Στο 24,73% η συμμετοχή της Delta Lloyd

Στο 24,73% ανέρχεται η έμμεση συμμετοχή της "Delta Lloyd N.V." στη Forthnet καθώς η Aviva PLC δεν ελέγχει πλέον την Delta Lloyd, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Forthnet: Στο 24,73% η συμμετοχή της Delta Lloyd
Στο 24,73% ήτοι σε 39.996.889 δικαιώματα ψήφου και ισάριθμες μετοχές, ανέρχεται η έμμεση συμμετοχή της "Delta Lloyd N.V." στη Forthnet καθώς η Aviva PLC δεν ελέγχει πλέον την Delta Lloyd, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Αναλυτικά, η Forthnet ανακοίνωσε ότι η "Delta Lloyd N.V." γνωστοποίησε την 18.05.2011 στην Εταιρεία ότι κατέστη υπόχρεο πρόσωπο γνωστοποίησης των μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας, καθώς η "AVIVA PLC" δεν ελέγχει πλέον από την 6.5.2011 την εταιρεία "Delta Lloyd N.V".

Με βάση την ίδια γνωστοποίηση το ποσοστό έμμεσου ελέγχου της "Delta Lloyd N.V." επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ανέρχεται στο 24,73%, που αντιστοιχεί σε 39.996.889 δικαιώματα ψήφου και ισάριθμες μετοχές.

Επίσης, η "Delta Lloyd N.V" γνωστοποίησε ότι ελέγχει το ως άνω ποσοστό μέσω των ελεγχόμενων επιχειρήσεων CYRTE INVESTMENTS B.V. και της μετόχου της Εταιρείας "CYRTE INVESTMENTS GP I B.V."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v