Ελλάκτωρ: Τι ειπώθηκε στο conference call

Στα 2,4 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της Ελλάκτωρ στο τέλος Μαρτίου, αναφέρθηκε στο conference call του ομίλου. Κάτω του 10% αναμένεται η πτώση της κίνησης στην Αττική Οδό για το σύνολο του έτους.  

Ελλάκτωρ: Τι ειπώθηκε στο conference call
Στα 2,4 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της Ελλάκτωρ στο τέλος Μαρτίου, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν χθες στο conference call που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου. Παράλληλα, στο επόμενο διάστημα, ο όμιλος θα υπογράψει την ανάληψη έργων αξίας 258 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Marfin Analysis, η διοίκηση του ομίλου απέφυγε να κάνει προβλέψεις σε ό,τι αφορά το περιθώριο κέρδους από κατασκευαστικές δραστηριότητες παραπέμποντας στον Σεπτέμβριο- χρόνος που, όπως είπε, κάτι τέτοιο θα είναι ευχερέστερο.

Για την Αττική Οδό, ειπώθηκε ότι η υποχώρηση στην κίνηση το 2011 θα διαμορφωθεί σε επίπεδα κάτω του 10%, ενώ τα μεταλλεία στην Κασσάνδρα αναμένεται να έχουν τις περιβαλλοντικές άδειες τον Ιούνιο. Οι κεφαλαιουχικές δαπάνες του τρέχοντος έτους εκτιμώνται στα 40- 50 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την πρόοδο των οδικών έργων, ο δρόμος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα έχει ολοκληρωθεί κατά 67%, ο δρόμος Κόρινθος- Πάτρα- Πύργος κατά 27% και το έργο Μαλλιακός- Κλειδί κατά 62%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v