Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα γραφεία για την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Η νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, επισφραγίζεται πλέον και με τη μεταφορά των κεντρικών γραφείων και υπηρεσιών της, σε νέο ιδιόκτητο και υπερσύχρονο κτίριο.

Νέα γραφεία για την ΑΤΕ Ασφαλιστική
Η νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, επισφραγίζεται πλέον και με τη μεταφορά των κεντρικών γραφείων και υπηρεσιών της, σε νέο ιδιόκτητο και υπερσύχρονο κτίριο, επί της οδού Λ. Συγγρού 173.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, από την Δευτέρα 30 Μαΐου, μεταφέρθηκε στο νέο της κτιριακό συγκρότημα, συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., συστεγάζοντας έτσι το σύνολο των διοικητικών της υπηρεσιών, με προφανή λειτουργικά και οικονομικά οφέλη, άμεσα αλλά και μελλοντικά.

Άμεσα όμως θα είναι τα οφέλη και σε επίπεδο εξυπηρέτησης όλων των ασφαλισμένων και των πελατών της εταιρίας, καθώς πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες ταχείας διεκπεραίωσης όλων των υποθέσεων τους, των ασφαλιστικών και των επενδυτικών τους προγραμμάτων.

Η επένδυση της ΑΤΕ Ασφαλιστική σε νέα λειτουργικά γραφεία, πιστοποιεί παράλληλα την ανοδική της πορεία μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο επιχειρησιακό και οικονομικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας μια εκ των κορυφαίων θέσεων στην εγχώρια αγορά.
 
Στα νέα της γραφεία «στεγάζονται» πλέον νέες δυνατότητες και νέες προοπτικές, με κύριο στόχο οι ασφαλισμένοι της να νιώθουν την εγγύηση και τη σιγουριά μίας ήρεμης και σύγχρονης δύναμης στον κλάδο, της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v