ΕΥΑΘ: Παρουσίαση στους οικονομικούς αναλυτές

Η αναπτυξιακή πορεία της ΕΥΑΘ μέσα από χρηματοοικονομικούς δείκτες και βασικά οικονομικά μεγέθη παρουσιάστηκε σήμερα στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, κατά την ετήσια παρουσίαση στους οικονομικούς αναλυτές.

ΕΥΑΘ: Παρουσίαση στους οικονομικούς αναλυτές
Η αναπτυξιακή πορεία της ΕΥΑΘ μέσα από χρηματοοικονομικούς δείκτες και βασικά οικονομικά μεγέθη παρουσιάστηκε σήμερα στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, κατά την ετήσια παρουσίαση στους οικονομικούς αναλυτές.

«Η οικονομική και αναπτυξιακή πραγματικότητα της ΕΥΑΘ είναι υγιής και ισχυρή. Η εταιρεία βρίσκεται σε φάση εκσυγχρονισμού και επέκτασης των δραστηριοτήτων της στη Βόρεια Ελλάδα και τη Βαλκανική», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος, Ν. Παπαδάκης. Προς την κατεύθυνση αυτήν η ΕΥΑΘ συνεργάζεται με την ΕΥΔΑΠ, την Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης, την τοπική αυτοδιοίκηση κι έχει ήδη υπογράψει Μνημόνιο Προθέσεων με την κρατική πορτογαλική εταιρεία Aguas de Portugal S.A., με την προοπτική δημιουργίας εταιρείας ή συνεταιρισμού για περαιτέρω συνεργασία, συμπλήρωσε ο κ. Παπαδάκης.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Κ. Καμάκας, ο οικονομικός σύμβουλος της διοίκησης, Κ. Ζήσης, κι η διευθύντρια Οικονομικών της εταιρείας, Μ. Σαμαρά.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v