Carrefour: Νέο Υπερμάρκετ στα Μουδανιά Χαλκιδικής

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος εγκαινίασε το 32ο υπερμάρκετ του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη των Μουδανιών Χαλκιδικής. Νέος οικονομικός διευθυντής του ομίλου ο κ. Julian Saez.

Carrefour: Νέο Υπερμάρκετ στα Μουδανιά Χαλκιδικής
Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος εγκαινίασε το 32ο υπερμάρκετ του στην Ελλάδα, στην πόλη των Μουδανιών Χαλκιδικής. Πρόκειται για μία ακόμη επένδυση του Ομίλου στην ελληνική περιφέρεια, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, ποιότητα και χαμηλές τιμές, δημιουργώντας παράλληλα 70 νέες θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο υπερμάρκετ διαθέτει χώρο πώλησης 2.500 τ.μ., φιλοξενώντας στα ράφια του μια τεράστια γκάμα προϊόντων όλων των κατηγοριών, μετατρέποντας το αγοραστικό ταξίδι των πελατών σε πραγματική απόλαυση.

Επίσης, με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας στην ελληνική οικονομία και αγορά, καθώς και τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της εταιρίας, η Διοίκηση του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος προχώρησε σε εσωτερική αναδιοργάνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος ανέλαβε ο κ. Julian Saez, σε αντικατάσταση του κ. Pawel Burzynski, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρία.
 
O κ. Julian Saez, με 20ετή εμπειρία στο δυναμικό της Carrefour, εκτελούσε μέχρι πρότινος διευθυντικά καθήκοντα στο τμήμα Στρατηγικής του Ομίλου Carrefour στη Γαλλία, ενώ κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις (όπως Περιφερειακός Υπεύθυνος Διαχειριστικού Ελέγχου και Διευθυντής Διαχειριστικού Ελέγχου) και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιείται ο Όμιλος, όπως στην Ισπανία, το Μεξικό και την Ιταλία.

Ο κ. Βασίλης Στασινούλιας και ο κ. Γρηγόρης Παπαδόπουλος αποχώρησαν από τον Όμιλο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος, κ. Patrice Lespagnol, εύχεται, μαζί με τη νέα του ομάδα, να ενδυναμώσουν τον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος στην Ελλάδα, εδραιώνοντας την ηγετική του θέση στην αγορά, προσφέροντας στους πελάτες άριστη εξυπηρέτηση, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v