ΕΤΕΜ: Απόφαση για ομολογιακά έως 20 εκ.

Τη σύναψη κοινών ομολογιακών δανείων, έως του ποσού των 20 εκ. ευρώ, καθώς και τη σύμβαση πώλησης της συμμετοχής της εταιρίας στη συγγενή εταιρία ELVAL COLOUR Α.Ε. προς την ελέγχουσα αυτή ΕΛΒΑΛ, αποφάσισε η Γ.Σ. της ΕΤΕΜ.

ΕΤΕΜ: Απόφαση για ομολογιακά έως 20 εκ.
Τη σύναψη κοινών ομολογιακών δανείων, έως του ποσού των 20 εκ. ευρώ, καθώς και τη σύμβαση πώλησης της συμμετοχής της εταιρίας στη συγγενή εταιρία ELVAL COLOUR Α.Ε. προς την ελέγχουσα αυτή ΕΛΒΑΛ, αποφάσισε η Γ.Σ. της ΕΤΕΜ σήμερα 15 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, η Γ.Σ. της ΕΤΕΜ ενέκρινε η επανεκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τριετή (3) θητεία, ως ακολούθως :
Μάρκος Καλλέργης, Πρόεδρος μη εκτελεστικό μέλος
Δημήτριος Παυλάκης, Αντιπρόεδρος, εκτελεστικό μέλος
Γεώργιος Μεντζελόπουλος, εκτελεστικό μέλος
Ανδρέας Κυριαζής, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Ανδρέας Κοντόπουλος, εκτελεστικό μέλος
Ιωάννης Οικονόμου, εκτελεστικό μέλος
Νικόλαος Γαλέτας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Χαράλαμπος Παπανικολάου, μη εκτελεστικό μέλος 

Κατόπιν της προηγηθείσας επανεκλογής των μελών του Δ.Σ. τα μέλη της επιτροπής ελέγχου της εταιρίας θα είναι οι:
α. Ανδρέας Κυριαζής, μη εκτελεστικό, ανεξάρτητο μέλος
β. Χαράλαμπος Παπανικολάου
γ. Νικόλαος Γαλέτας, μη εκτελεστικό ανεξάρτητο μέλος

Το 2010, η εταιρία επικέντρωσε τις προσπάθειες της στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και στη δημιουργία όλων των απαραίτητων συνεργιών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί πλήρως τις οικονομίες κλίμακας που προκύπτουν από τις διαφορετικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ταυτόχρονα συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς η εξωστρέφεια, με στόχο το «άνοιγμα» νέων αγορών για την προώθηση τόσο βιομηχανικών όσο και αρχιτεκτονικών προφίλ. Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών, η εταιρία κατόρθωσε να πετύχει την επέκταση του δικτύου της και τη δημιουργία νέων συνεργασιών, ενώ λανσαρίστηκαν στην αγορά αρκετά νέα προϊόντα, με υψηλή προστιθέμενη αξία σε ότι αφορά τη πληρέστερη κάλυψη των αναγκών τόσο των συνεργατών μας, όσο και των τελικών καταναλωτών.

Το 2011 αναμένεται να έχει ακόμα εντονότερες προκλήσεις σε ένα ιδιαίτερα ασταθές οικονομικό περιβάλλον. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις αυτές, αλλά και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει, η στρατηγική της εταιρίας θα συνεχίσει να στοχεύει στο σχεδιασμό νέων καινοτόμων προϊόντων και την αποτελεσματικότερη προώθηση τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην εκλογίκευση και τη σταθερή βελτίωση της λειτουργικότητας του δικτύου της, καθώς και στην επιπλέον μείωση του κεφαλαίου κίνησης, όπου αυτό είναι εφικτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v