Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

RINTE: Aπόκρουση καταγγελίας από Woodland Designs

H Ridenco γνωστοποιεί ότι η θυγατρική της, κυπριακή εταιρεία Woodland Designs Plc, προέβη εγγράφως σε απόκρουση της καταγγελίας της Σύμβασης Παραχώρησης Εκμετάλλευσης Σήματος Woodland - Nautica.

RINTE: Aπόκρουση καταγγελίας από Woodland Designs
H Ridenco γνωστοποιεί ότι η θυγατρική της, κυπριακή εταιρεία Woodland Designs Plc, κατόπιν συμβουλής που έλαβε από συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο Αμερικής, προέβη εγγράφως σε απόκρουση της καταγγελίας της Σύμβασης Παραχώρησης Εκμετάλλευσης Σήματος Woodland - Nautica, της οποίας (καταγγελίας) η θυγατρική είχε λάβει γνώση στις 14.6.2011. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η θυγατρική με την αρωγή του ανωτέρω δικηγορικού γραφείου θα επιδιώξει βασίμως την άσκηση των προβλεπόμενων ένδικων μέσων για την απόκρουση της καταγγελίας διαφυλάσσοντας τα δικαιώματα που απορρέουν από την Σύμβαση. Υπενθυμίζεται ότι η συνέχιση της συνεργασίας με τον οίκο Nautica μετά το τέλος του 2011 προϋποθέτει κύρια την επιτυχή κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τις πιστώτριες τράπεζες της Ridenco Commercial A.E. 

Eπιπλέον, ως αναφέρεται και στην από 14.6.2011 προηγούμενη ανακοίνωση της, η αίτηση διάλυσης της Woodland Designs Plc από κυπριακή τράπεζα υπεβλήθη στο Αρμόδιο Δικαστήριο στις 9.6.2011 και κοινοποιήθηκε στην θυγατρική στις 14.6.2011. Ο συγκεκριμένος κίνδυνος δικαστικών διαδικασιών από τράπεζα, με την οποία η θυγατρική είχε συνεργασία, είχε επισημανθεί στην δημοσιευθείσα Ετήσια Οικονομική Έκθεση του Ομίλου της χρήσης 2010.

Η θυγατρική θα υποβάλει ένσταση με σκοπό την αποτροπή της διάλυσης και ανάλογα με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της Ridenco Commercial A.E.,θα προβεί σε διακανονισμό του χρέους με την εν λόγω τράπεζα σύμφωνα με την κυπριακή νομοθεσία.

Όπως επισημαίνεται, με βάση τις ανωτέρω εξελίξεις και την ανακοινωθείσα επιδίωξη, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τους πιστωτές της Ridenco Commercial A.E. με την βοήθεια του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου Deloitte, για την διαμόρφωση νέας συνεργασίας franchising για τα καταστήματα Timberland ο Όμιλος Ridenco θα προβεί σε επικαιροποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες της Ridenco Commercial A.E.

Τυχόν αρνητική έκβαση των ανωτέρω προσπαθειών θα επηρεάσει την δυνατότητα συνέχισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ομίλου Ridenco.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v