ICAP: Καθαρισμός παραλίας - πάρκου του Αγ. Κοσμά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ICAP Group την 10η/6 πραγματοποίησε περιβαλλοντική εξόρμηση με σκοπό τον καθαρισμό και τη φροντίδα της παραλίας αλλά και του πάρκου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

ICAP: Καθαρισμός παραλίας - πάρκου του Αγ. Κοσμά
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και πιστή στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και, συγκεκριμένα, στην κίνηση ICAP Acts Green, η ICAP Group την Παρασκευή 10 Ιουνίου πραγματοποίησε περιβαλλοντική εξόρμηση με σκοπό τον καθαρισμό και τη φροντίδα της παραλίας αλλά και του πάρκου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη και καθοδήγηση της Διοίκησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά και σε αυτήν συμμετείχαν 400 εργαζόμενοι της ICAP.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία σημαντική επένδυση από πλευράς του Ομίλου ICAP, δεδομένου ότι αφιερώθηκε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα, γεγονός που διαφοροποιεί την κίνηση αυτή από άλλες παρόμοιες εταιρικές ενέργειες. Αντίστοιχες περιβαλλοντικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα 4 Καταστήματα της ICAP στην Ελλάδα.

Σημειώνεται, ότι τα Καταστήματα Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας αφιέρωσαν την ημέρα στον καθαρισμό της παραλίας του Πλαταμώνα, ενώ το Κατάστημα Κρήτης στον καθαρισμό της παραλίας των Ματάλων. Τέλος, το Κατάστημα Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου επισκέφθηκε το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών η «ΜΕΡΙΜΝΑ» το οποίο φιλοξενεί και παρέχει υπηρεσίες φροντίδας και εκπαίδευσης σε παιδιά και νέους με νοητική καθυστέρηση.

Ο κ. Ηλίας Αλεβίζος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ICAP Group, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που κάνουμε τη φιλοσοφία μας πράξη και οργανώνουμε μία κίνηση προσφοράς προς το περιβάλλον και την κοινωνία σε μία εργάσιμη ημέρα, ιδίως όντας μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών της οποίας το αντικείμενο δραστηριότητας δεν είναι βλαπτικό προς το περιβάλλον.

Ειδικότερα, η ICAP Group με την κίνηση ICAP Acts Green έχει δημιουργήσει και ακολουθεί πιστά έναν Δεκάλογο περιβαλλοντικής συνείδησης. Στα πλαίσια αυτά, οργανώνει δύο φορές το χρόνο δραστηριότητες στοχεύοντας στο να μυήσει στην κοινωνική της ευαισθησία τόσο το σύνολο των εργαζομένων της όσο και τις οικογένειές τους.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v