Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση της Intracom Telecom από την Genesys

Η Intracom Telecom, τιμήθηκε ως ο "Κορυφαίος Συνεργάτης της Genesys για το 2010" στη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα στην Πράγα της Τσεχίας.

Βράβευση της Intracom Telecom από την Genesys
Το βραβείο του "Κορυφαίου Συνεργάτη της Genesys για το 2010" στη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, απονεμήθηκε στην Intracom Telecom.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα στην Πράγα της Τσεχίας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πελατών και συνεργατών "Genesys G-Force 2011".

Ο κ. Αναστάσιος Δημόπουλος, επικεφαλής του επιχειρηματικού τομέα τηλεπικοινωνιακού λογισμικού της Intracom Telecom, δήλωσε: "Η τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της Genesys, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη ομάδα της Intracom Telecom και το πλήρες πακέτο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών σχεδίασης, υλοποίησης και ολοκλήρωσης λύσεων που προσφέρει στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και σε χώρες της Μ. Ανατολής, αναδεικνύουν την ηγετική θέση της Intracom Telecom στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Contact Center & Customer Care".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v