ΑΤΕbank: Εσοδα 1,259 δισ. από αύξηση κεφαλαίου

Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αγροτικής Τράπεζας συνολικών αντληθέντων κεφαλαίων € 1.259,5 εκατ. Πιστοποίηση της καταβολής των μετρητών.

ΑΤΕbank: Εσοδα 1,259 δισ. από αύξηση κεφαλαίου
Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αγροτικής Τράπεζας συνολικών αντληθέντων κεφαλαίων € 1.259,5 εκατ. Πιστοποίηση της καταβολής των μετρητών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της Ελλάδος στη συνεδρίαση της 30.06.2011 πιστοποίησε την καταβολή σε μετρητά ολόκληρου του ποσού της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 29.04.2011.

Η αύξηση αυτή ενισχύει τα κεφάλαια της Τράπεζας και σε συνδυασμό με την υλοποίηση του Προγράμματος Αναδιάρθρωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη βελτιώνει τις προοπτικές της ATEbank, η οποία μετασχηματίζεται σε ένα παραγωγικό και αποδοτικό οργανισμό.

Η Διοίκηση της ΑΤΕbank ευχαριστεί όλους τους μετόχους της Τράπεζας, τους ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές, τους εγγυητές κάλυψης καθώς και τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v