Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Tα Attica Stores στο Mediterranean Cosmos

Η LAMDA Development ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδίου αναβάθμισης του Mediterranean COSMOS, στο οποίο θα λειτουργήσουν από το Μάρτιο του 2012, τα πολυκαταστήματα ATTICA Department Stores.

Lamda: Tα Attica Stores στο Mediterranean Cosmos
Η Lamda Development ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδίου αναβάθμισης του Mediterranean COSMOS, στο οποίο θα λειτουργήσουν από το Μάρτιο του 2012, τα πολυκαταστήματα ATTICA Department Stores.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η παρουσία των πολυκαταστημάτων ATTICA που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εμπορική αγορά της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέχρι τον Μάρτιο του 2012, ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το εύρος των προσφερόμενων εμπορικών σημάτων στο Mediterranean COSMOS, με επώνυμες φίρμες. Η επένδυση της Lamda ανέρχεται στα εκατ. ευρώ.

Η Lamda Development, μέσω των 100% θυγατρικών της εταιρειών ΠΥΛΑΙΑ και MC Διαχείριση Ακινήτων, σε συνέχεια της επένδυσης των € 80 εκ. που πραγματοποίησε τον Νοέμβριο του 2010 για την απόκτηση του 100% του εμπορικού κέντρου καθώς και την πλήρη ανάληψη της διαχείρισής του, ξεκίνησε άμεσα την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού αναβάθμισης του κέντρου που περιλαμβάνει:

* Την ενδυνάμωση των εμπορικών σημάτων με το ATTICA να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη των τελευταίων 6 μηνών κατά τους οποίος έχουν προστεθεί τα σήματα H&M, INTERSPORT, DPAM, LAPIN HOUSE, YAMAMAY, JENNYFER, Ι-ΒΑΝΚ της Εθνικής Τράπεζας, MULTIRAMA και VODAFONE.

* Αισθητικές και αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και της ανάθεσης μελετών

* Βελτιώσεις στο χώρο στάθμευσης που στοχεύουν μεταξύ άλλων σε βελτίωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενίσχυση της φύλαξης και του φωτισμού 

*  Τη χάραξη νέας επικοινωνιακής πολιτικής και ενεργειών μάρκετινγκ, που στόχο έχουν τη διατήρηση της υψηλής επισκεψημότητας του κέντρου και την περαιτέρω αύξηση της, καθώς και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v