Συνεργασία ΕΚΟ-ΕΜΠ για την ποιότητα καυσίμων

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων & Λιπαντικών (Ε.Τ.Κ.Λ.) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), για το δίκτυο των πρατηρίων της αναπτύσσει σύστημα διασφάλισης ποιότητας καυσίμων.

Συνεργασία ΕΚΟ-ΕΜΠ για την ποιότητα καυσίμων
Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων & Λιπαντικών (Ε.Τ.Κ.Λ.) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, αναπτύσσοντας για το δίκτυο των πρατηρίων της, το πιο ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας καυσίμων.

Το σύστημα αυτό, έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες διαδικασίες ελέγχου ποιότητας της ΕΚΟ και περιλαμβάνει :

- Τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα κινητά εργαστήρια ελέγχου ποιότητας και ποσότητας καυσίμων για επί τόπου ελέγχους στα πρατήρια. Τα εργαστήρια αναπτύχθηκαν αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του Ε.Τ.Κ.Λ. του Ε.Μ.Π. και είναι τα μόνα που στελεχώνονται αποκλειστικά από χημικούς μηχανικούς στελέχη του Ε.Τ.Κ.Λ. του Ε.Μ.Π.

- Συνεχείς δειγματοληψίες, μυστικούς ελέγχους ποσότητας και τεχνική υποστήριξη.

- Αποτύπωμα ποιότητας με στατιστικά αξιόπιστη διαδικασία (ανάλογη με τo Ευρωπαϊκό Σύστημα FQMS-Fuel Quality Monitoring System)

Επιπροσθέτως η συνεργασία με το Ε.Τ.Κ.Λ. του Ε.Μ.Π. περιλαμβάνει και τον συνεχή έλεγχο όλων των καινοτόμων προϊόντων καυσίμων της ΕΚΟ στον ελληνικό αστικό κύκλο οδήγησης αποκλειστικά από στελέχη του Ε.Τ.Κ.Λ. του Ε.Μ.Π.

Περισσότερα από 20 διαφορετικά είδη ελέγχων ποσότητας και ποιότητας (π.χ. ιχνηθέτης, οκτάνια, κάλιο, θείο, σημείο ανάφλεξης, νερό, CFPP, βιοντίζελ, λιτρομετρήσεις) σε όλα τα καύσιμα του πρατηρίου με τον αρτιότερο εξοπλισμό, από τα πλέον εξειδικευμένα στελέχη του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Ε.Μ.Π., επί τόπου στο πρατήριο αλλά και στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου εξασφαλίζουν ότι ο πελάτης που εμπιστεύεται την ΕΚΟ σε κάθε γέμισμα, απολαμβάνει την εξαιρετική ποιότητα των καυσίμων μας στη σωστή ποσότητα.

Η ΕΚΟ για άλλη μια φορά οδηγεί τις εξελίξεις προσφέροντας αναβαθμισμένη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στον Έλληνα καταναλωτή με το ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας με τη σφραγίδα του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Καυσίμων & Λιπαντικών του Ε.Μ.Π.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v