Intracom:Πιστοποίηση Mικροκυματικής Λύσης OmniBAS

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε την πιστοποίηση της πλατφόρμας μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet, OmniBAS, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Metro Ethernet Forum (MEF).

Intracom:Πιστοποίηση Mικροκυματικής Λύσης OmniBAS
Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε την πιστοποίηση της πλατφόρμας μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet, OmniBAS, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Metro Ethernet Forum (MEF) μέσα από μια εκτεταμένη σειρά δοκιμών.

Ειδικότερα, τα προγράμματα πιστοποίησης του MEF έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την ανάπτυξη των υπηρεσιών Carrier Ethernet σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας στους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ότι ο εξοπλισμός που προμηθεύονται ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις υπηρεσιών Carrier Ethernet.

Οι δοκιμές έγιναν από την Iometrix, το επίσημο εργαστήριο του MEF, το οποίο δεσμεύεται να παρέχει αναγνωρισμένη και αξιόπιστη πιστοποίηση για Carrier Ethernet παγκοσμίως. Η πλατφόρμα επόμενης γενιάς μικροκυματικών συστημάτων OmniBAS υποβλήθηκε με επιτυχία σε σειρά εκτενών δοκιμών που πιστοποιούν ότι η λύση μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες Ethernet. Πλέον, η λύση OmniBAS είναι πλήρως πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα MEF 9 και MEF 14.

Ο κ. Bob Mandeville Πρόεδρος της Iometrix, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η πλατφόρμα OmniBAS της Intracom Telecom είναι πλήρως πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα MEF 9 και MEF 14. Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας για παροχή υπηρεσιών Carrier Ethernet EPL, EVPL και E-LAN μέσω μικροκυμάτων".

Ο κ. Δημήτριος Παντελόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της Intracom Telecom δήλωσε σχετικά: "Αυτή η πιστοποίηση, εκτός από την εξασφάλιση της διαλειτουργικότητας του OmniBAS σε ένα περιβάλλον πολλαπλών προμηθευτών (multi-vendor), επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Intracom Telecom να συνεχίσει τη δυναμική εξέλιξη των λύσεων της στο χώρο του carrier-grade wireless backhauling".

H Intracom Telecom έχει αναπτύξει και υλοποιήσει τα ασύρματα σημειακά συστήματα της για ένα σημαντικό αριθμό παρόχων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Ασία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών. Η εταιρία εστιάζει και επενδύει στρατηγικά στην συνεχή μετεξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για ευρυζωνικότητα και νέας γενιάς εξελιγμένα δίκτυα (IP-Converged Νetworks) η Intracom Telecom αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής με σκοπό να δημιουργήσει οικονομικά αποδοτικές ασύρματες λύσεις που να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις νέες ανάγκες των πελατών της.

--- Σχετικά με το OmniBAS

Το OmniBAS αποτελεί βέλτιστη λύση για τους παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και για τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Επιτρέποντας τη σταδιακή αλλά και ομαλή μεταγωγή προς δίκτυα all-IP, το OmniBAS παρέχει νέες υπηρεσίες καθώς και αύξηση της υπάρχουσας συνδρομητικής βάσης χωρίς επιπλέον έξοδα.

Οι παραδοσιακές circuit-based υπηρεσίες εξυπηρετούνται μέσω τεχνολογίας Pseudo-Wire (PW) και παρέχονται με εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα. Ενσωματώνοντας τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς διαχείρισης της συνδρομητικής κίνησης καθώς και τις πιο εξελιγμένες τεχνικές εκμετάλλευσης του διαθέσιμου εύρου ζώνης, το OmniBAS εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με κορυφαία διαθεσιμότητα δικτύου.

--- Σχετικά με την Intracom Telecom

Η Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων με τις δραστηριότητές της να επικεντρώνονται γεωγραφικά στην Αν. Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Περισσότεροι από 100 οργανισμοί σε πάνω από 50 χώρες επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας.

Η Intracom Telecom απασχολεί περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους, διατηρεί θυγατρικές σε 16 χώρες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες που πρωτοστατούν στις επενδύσεις έρευνας και ανάπτυξης. Από τον Ιούνιο 2006, η Intracom Telecom ελέγχεται από τη ρωσική εταιρία JSC SITRONICS κατέχοντας το 51%. Η JSC SITRONICS δραστηριοποιείται στον τομέα των τεχνολογιών και είναι θυγατρική της JSFC Sistema, κορυφαίας εταιρίας συμμετοχών στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v