Ελίν Τεχνική ΑΤΕ: Ολοκλήρωση έργου για την Εθνική

Ολοκληρώθηκε από την Ελίν Τεχνική Α.Τ.Ε. η ανακαίνιση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα. Το συγκεκριμένο αποτελεί το πέμπτο έργο ανακαίνισης τραπεζικού καταστήματος το οποίο ανέλαβε.

Ελίν Τεχνική ΑΤΕ: Ολοκλήρωση έργου για την Εθνική
Ολοκληρώθηκε από την Ελίν Τεχνική Α.Τ.Ε. η ανακαίνιση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας επί της Λ. Γούναρη στην Πάτρα. Το συγκεκριμένο αποτελεί το πέμπτο έργο ανακαίνισης τραπεζικού καταστήματος το οποίο ανέλαβε κι εκτέλεσε η εταιρία μέσα στον τελευταίο χρόνο ενώ πρόσφατα ανέλαβε τέσσερα ακόμη, τρία για λογαριασμό της Εμπορικής Τράπεζας και ένα για λογαριασμό της EFG Eurobank.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ελίν Τεχνική, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατηρεί αναπτυξιακή πορεία και με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα την εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών της, την άρτια και ποιοτική οργάνωση της αλλά και το άριστο δίκτυο συνεργατών, συνεχίζει να αναλαμβάνει τεχνικά έργα για λογαριασμό ορισμένων από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας.

Να σημειωθεί ότι η ελίν Τεχνική πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως προς το πρότυπο ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας στην πράξη την ικανότητα και τη δέσμευση της Διοίκησης και των ανθρώπων της για εκτέλεση έργων με άριστη ποιότητα αλλά και συνεπή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και των προϋπολογισμών.

Η Ελίν Τεχνική Α.Τ.Ε., θυγατρική της ΕΛΙΝΟΪΛ, αποτελεί μια δυναμική τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2001, με έμφαση στην κατασκευή ειδικών – βιομηχανικών έργων αλλά και κτιρίων και καταστημάτων μεγάλης επιφανείας, έχοντας συνεργασία με κορυφαίους ελληνικούς και πολυεθνικούς ομίλους όπως η LIDL Hellas, η Carrefour - Mαρινόπουλος ΑΕ, η ΑΒ Βασιλόπουλος, η Εθνική Τράπεζα, η EFG Eurobank και η Εμπορική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v