Στην Ελλάδα η media agency MEC

Ανακοινώθηκε χθες το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά της media agency MEC Greece. Επικεφαλής της MEC Greece, η οποία είναι joint venture της MEC με το Group της Fortune, τίθεται ο Χάρης Μπιζούμης.

Στην Ελλάδα η media agency MEC
Ανακοινώθηκε χθες το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά της media agency MEC Greece. Επικεφαλής της MEC Greece, η οποία είναι joint venture της MEC με τον όμιλο της Fortune, τίθεται ο Χάρης Μπιζούμης, επί του παρόντος διευθύνων σύμβουλος της CIA Greece.

Ο Alastair Aird, Chairman της MEC για την περιοχή ΕΜΕΑ, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία για την MEC. Επενδύουμε σε αυτή την αγορά και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα σταθερό και δυνατό περιβάλλον για τους πελάτες μας».

Από την πλευρά του ο Χάρης Μπιζούμης ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι που 14 χρόνια μετά το λανσάρισμα της CIA στην ελληνική αγορά και την επιτυχία που είχαμε, μπορούμε να προχωρήσουμε σε rebrand και να λανσάρουμε την MEC στην ελληνική αγορά.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πρόταση της MEC είναι η κατάλληλη για τους πελάτες μας και την αγορά. Το λανσάρισμα της MEC σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην περαιτέρω ανάπτυξη του επιχειρείν μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v