Folli Follie: Νέο κατάστημα στην Κηφισιά

Την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος Folli Follie στην Κηφισιά, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ., το οποίο προσφέρει μία μοναδική εμπειρία shopping σε όλους τους λάτρεις της μόδας, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Folli Follie: Νέο κατάστημα στην Κηφισιά
Την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος Folli Follie στην Κηφισιά, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ., το οποίο προσφέρει μία μοναδική εμπειρία shopping σε όλους τους λάτρεις της μόδας, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα ιδέα των κινούμενων πάνελ-καθρεφτών δίνει τη δυνατότητα για ευελιξία και για αλλαγή της χωροταξικής διάταξης αλλά και του ύφους του καταστήματος. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να διακρίνει τις αγαπημένες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, που κομψά έχουν τοποθετηθεί στις βιτρίνες και τα ειδικά διαμορφωμένα ράφια του καταστήματος.

Στον χώρο επικρατούν το πορτοκαλί χρώμα, σήμα κατατεθέν του brand, καθώς και η νέα καμπάνια της Folli Follie με την Gaile Lai.

Όπως επισημαίνεται, οι μοντέρνες γραμμές εναλλάσσονται με πολυτελείς πινελιές, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα προϊόντα. Στη φωτεινή βιτρίνα του καταστήματος, το ειδικά σχεδιασμένο διάφανο πορτοκαλί chandelier εγκλωβίζει το φως και αποκαλύπτει το καλλιτεχνικά ενσωματωμένο λογότυπο Folli Follie. Κεντρική θέση στη βιτρίνα έχει ένα λευκό μίνιμαλ τραπέζι στολισμένο με προϊόντα από τις συλλογές Folli Follie. Ένα παιχνίδι αντιθέσεων, που αποτυπώνεται και στη φιλοσοφία του brand. 

Τέλος, αναφέρεται ότι η Folli Follie προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας, ένα full fashion concept, με μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Στη φράση "προσιτή πολυτέλεια στο πνεύμα της μόδας" συμπυκνώνεται η φιλοσοφία της διεθνούς ελληνικής εταιρίας, η οποία δημιουργεί μόδα σε 28 χώρες, με περισσότερα από 400 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v