LAMDA Hellix: Χορηγός σε Regional Forum

Η LAMDA Hellix, θυγατρική της LAMDA Development, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως Platinum χορηγός στο πρώτο Data Center Southern Europe & Eastern Mediterranean Regional Forum, που θα διεξαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2011.

LAMDA Hellix: Χορηγός σε Regional Forum
Η LAMDA Hellix, θυγατρική της Lamda Development, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως Platinum χορηγός στο πρώτο Data Center Southern Europe & Eastern Mediterranean Regional Forum, που θα διεξαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2011 (Hilton Athens).

Ειδικότερα, το Data Center Southern Europe & Eastern Mediterranean Regional Forum διοργανώνεται από την Broadgroup και είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται Regional forum, αποκλειστικά για την αγορά των υπηρεσιών υποδομών Data Centers και μάλιστα στην Ελλάδα.

Απώτερος στόχος του συνεδρίου είναι η συστηματική ανταλλαγή πληροφοριών και περιεχομένου ως προς τις διαρκείς εξελίξεις και καινοτομίες της αγοράς υπηρεσιών υποδομών Data Centers καθώς επίσης και να καταστεί «σημείο δικτύωσης» στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το forum θα προλογίσει ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Παντελής Τζωρτάκης, ενώ θα συμμετέχουν κορυφαίοι ομιλητές όπως ο κος Χρήστος Αλεξάκης Διευθύνων Σύμβούλος του Invest In Greece, ο κος Dino Shiatis Principal Banker της Ευρωπαικής Τράπεζας Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης, ο κος Νεκτάριος Κοζύρης Αντιπρόεδρος του ΕΔΕΤ, ο κος Γιώργος Νικολούδης COO της OTE Globe, o κος Κώστας Αθανασόπουλος Regional Managaer της APC by Schneider Group Κλπ.

Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «Η LAMDA Hellix, πρωτοπόρος στην αγορά των Certified Neutral World-Class Data Center Services στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, στα πλαίσια περαιτέρω ανάπτυξης των υπηρεσιών της στην περιοχή, δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει την πραγματοποίηση του πρώτου Regional Forum για Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και να συμβάλλει ενεργά έτσι ώστε αυτό να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Τα Data Centers αποτελούν έναν από τους πλέον «καυτούς» τομείς στον χώρο της τεχνολογίας και είμαστε σίγουροι ότι το Forum θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v