Η Folli Follie χορηγός του Miss World China

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 61ος Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss World China, στην πόλη Wuxi. Η Folli Follie ήταν ο αποκλειστικός χορηγός κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ.

Η Folli Follie χορηγός του Miss World China
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 61ος Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss World China, στην πόλη Wuxi, με την υποστήριξη του οργανισμού British Miss World Ltd. Η Folli Follie ως αποκλειστικός χορηγός κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υποστήριξε την εντυπωσιακή εκδήλωση που αποτέλεσε σημαντικό γεγονός τόσο στην Κίνα, αλλά και παγκοσμίως.

Η ιδρυτής της εταιρείας Folli Follie, κα Καίτη Κουτσολιούτσου, βρισκόταν στην κριτική επιτροπή για την ανάδειξη της Miss World China.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός ομορφιάς πραγματοποιήθηκε, μέσα σε φαντασμαγορική και εορταστική ατμόσφαιρα, στην ιστορική πόλη Wuxi και στο εντυπωσιακό Brahma Palace στο Wuxi Lingshan. Είκοσι επτά όμορφες διαγωνιζόμενες ανέβηκαν στη σκηνή σε τρεις διαδοχικές εμφανίσεις:

μαγιό, με παραδοσιακή Κινέζικη Qipao εμφάνιση και βραδινή τουαλέτα. Εκθαμβωτικά κοσμήματα, μοναδικά ρολόγια και υπέροχα αξεσουάρ από τις συλλογές Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2011-2012 της Folli Follie απογείωσαν τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων, μεταξύ των οποίων οι συλλογές ρολογιών Pyramid, Beautime και Day dream, κοσμημάτων Mystico, Fireworks, Bling Chic, Signature, Happy Nugget, K Collection, και Heart4Ηeart. Τέλος, οι τσάντες της συλλογής Reflections και τα βραδινά τσαντάκια της συλλογής Mystico, πρόσθεσαν στιλιστική πινελιά στις εμφανίσεις με μαγιό και βραδινή τουαλέτα αντιστοίχως.

Κατά τη διάρκεια του gala dinner που ακολούθησε, η κα Καίτη Κουτσολιούτσου πρόσφερε κοσμήματα από την τρέχουσα συλλογή Fireworks στις 3 νικήτριες: τη Miss China Liu Chen, την πρώτη επιλαχούσα Li Dong'e και τη δεύτερη επιλαχούσα Yu Weiwei.

Η κα Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε: «Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στη κριτική επιτροπή αυτού του άψογου από οργανωτικής πλευράς διαγωνισμού. Απόλαυσα κάθε στιγμή και εύχομαι σε όλες τις κοπέλες κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Εύχομαι καλή επιτυχία στη Liu Chen στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του Miss World που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο».

Η συνεργασία της Folli Follie και του 61ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Miss World 2011 θα διαρκέσει έναν χρόνο. Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα προάγουν την ομορφιά μέσα από αποκλειστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε 15 επιλεγμένα καταστήματα Folli Follie στην Κίνα, και θα μοιραστούν στιλιστικές συμβουλές με τους επιλεγμένους καλεσμένους της Folli Follie.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v