Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο για την NESCAFE® Dolce Gusto

Ένα χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμα της, η μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFE® Dolce Gusto® βραβεύτηκε στο πλαίσιο των βραβείων Marketing Excellence ως το νέο προϊόν με την καλύτερη ανάπτυξη.

Βραβείο για την NESCAFE® Dolce Gusto
Ένα χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμα της, η μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFE® Dolce Gusto® βραβεύτηκε στο πλαίσιο των βραβείων Marketing Excellence ως το νέο προϊόν με την καλύτερη ανάπτυξη.

H Nestle σε συνεργασία με την Krups, ανέπτυξε μια νέα αγορά στην κατηγορία του καφέ δημιουργώντας τη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFE® Dolce Gusto®, στρέφοντας τον καταναλωτή σε μια νέα συνήθεια και δίνοντας του τη δυνατότητα να απολαμβάνει την εμπειρία του coffee shop στο σπίτι.

H NESCAFE® Dolce Gusto® είναι μία πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το τμήμα Research & Development της Nestle στην Ελβετία, υπό την καθοδήγηση του κ. Ζήνωνα Μανδραλή, ενός εφευρετικού έλληνα επιστήμονα και έχει κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό διεθνώς.

Με την υπογραφή, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα δύο κορυφαίων μαρκών στην Ελλάδα, η NESCAFE® Dolce Gusto® είναι η μοναδική μηχανή πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργεί με πίεση 15 bar ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζεστών και κρύων ροφημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 έχουν πουληθεί πάνω από 8 εκ. κάψουλες δίνοντας στην NESCAFE® Dolce Gusto® την πρώτη θέση στην κατηγορία καψουλών (πηγή: Nielsen Scantrack plus Jan-Aug11).

«Είμαστε περήφανοι που ένα τόσο καινοτόμο brand όπως είναι η NESCAFE® Dolce Gusto® αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό. Από την πρώτη ημέρα κιόλας της κυκλοφορίας της, πιστέψαμε στην ανάπτυξή της καθώς πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν καινοτόμο προϊόν.

Η NESCAFE® Dolce Gusto® θα συνεχίσει να αναπτύσσεται προσφέροντας τα αγαπημένα ροφήματα του έλληνα καταναλωτή, στην άνεση του σπιτιού, εύκολα, γρήγορα και φυσικά με την εγγύηση του ονόματος NESCAFE®» αναφέρει ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, Business Executive Manager Coffees & Beverages, Nestle Ελλάς.

Σημειώνεται ότι η Nestle S.A. με έδρα της το Vevey στην Ελβετία, διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 130 χώρες, λειτουργεί 449 εργοστάσια σε 83 χώρες και απασχολεί 278.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, η Nestle έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες τροφίμων και ποτών.

Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestle της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, με κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και τέσσερα εργοστάσια. Η Nestle Ελλάς απασχολεί συνολικά περισσότερους από 1.000 εργαζομένους.

Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestle Ελλάς εξάγει τον ελληνικό καφέ Παπαγάλος Λουμίδης και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή στις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως (κυρίως στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κύπρο, την Αλβανία, την Αυστραλία και την Αγγλία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v