Mobile Technology: Χορηγός σε διεθνή ημερίδα

Η Mobile Technology συμμετέχει ως χορηγός στη 2η Διεθνή Ημερίδα “Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Εφοδιαστικής Αλυσίδας με RFID”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου (14:00-19:00) στο ξενοδοχείο Park.

Mobile Technology: Χορηγός σε διεθνή ημερίδα
Η Mobile Technology συμμετέχει ως χορηγός στη 2η Διεθνή Ημερίδα “Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Εφοδιαστικής Αλυσίδας με RFID” (Supply Chain Innovation & RFID Technology), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου (14:00-19:00) στο ξενοδοχείο Park.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο RFIDinEurope, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Διεθνείς ομιλητές, αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές γνωστών εταιριών ή και πρωτότυπες έρευνες / μελέτες. Μεταξύ αυτών θα παρευρεθούν τα έμπειρα στελέχη της Mobile Technology, προκειμένου να απαντήσουν σε πιθανά ερωτήματα των συνέδρων, αναφορικά με τις δυνατότητες της πρωτοποριακής τεχνολογίας RFID. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν ζωντανά τον state-of-the-art RFID εξοπλισμό της Intermec Technologies που ήδη χρησιμοποιείται επιτυχώς στα 12 συνολικά έργα RFID, που η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v