Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η κα Claudia Nemat νέο μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ

O ΟΤΕ ανακοινώνει ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κ. Roland Mahler υπέβαλε την παραίτησή του και σε αντικατάστασή του, για το υπόλοιπο της θητείας του, εκλέχθηκε, ως νέο μέλος (μη εκτελεστικό), η κα Claudia Nemat.

Η κα Claudia Nemat νέο μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ
O ΟΤΕ ανακοινώνει ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κ. Roland Mahler υπέβαλε την παραίτησή του και σε αντικατάστασή του, για το υπόλοιπο της θητείας του, ήτοι μέχρι την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2012, εκλέχθηκε, ως νέο μέλος (μη εκτελεστικό), η κα Claudia Nemat. 

Βιογραφικό σημείωμα της κας Claudia Nemat

H κα Claudia Nemat, γεννημένη το 1968, είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Deutsche Telekom AG από τον Οκτώβριο του 2011 και υπεύθυνη για την περιοχή της Ευρώπης.

Πριν ενταχθεί στην Deutsch Telekom, η κα Claudia Nemat εργάστηκε για 17 χρόνια στην συμβουλευτική εταιρεία McKinsey&Company. Στην τελευταία της θέση εκεί, ήταν υπεύθυνη για τον τομέα υψηλής τεχνολογίας στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Επιπλέον, η κα Claudia Nemat ήταν υπεύθυνη για έργα στους τομείς της σύγκλισης τεχνολογιών επικοινωνίας και πληροφορικής (ICT), της βιώσιμης πληροφορικής, καθώς και της ιατρικής τεχνολογίας για διεθνείς εταιρείες. Ως σύμβουλος, η κα Claudia Nemat ασχολήθηκε, επίσης, με θέματα ηγεσίας στο εταιρικό περιβάλλον, με τη κουλτούρα της αποδοτικότητας, καθώς και με ζητήματα που αφορούν στην επίδραση της διαφορετικότητας στην απόδοση μιας εταιρείας.

Η κα Claudia Nemat σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, όπου επίσης δίδαξε στο τμήμα θεωρητικής φυσικής και μαθηματικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v