ΔΕΗ: Απόσχιση κλάδου γενικής διεύθυνσης μεταφοράς

Η απόσχιση του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της ΔΕΗ και η εισφορά του στην 100% Θυγατρική της εταιρεία «ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ» αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της 7/11/2011.

ΔΕΗ: Απόσχιση κλάδου γενικής διεύθυνσης μεταφοράς
Η απόσχιση του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της ΔΕΗ και η εισφορά του στην 100% Θυγατρική της εταιρεία «ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ» [μετονομαζόμενη κατά το Νόμο σε «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. (ΑΔΜΗΕ ΑΕ)] αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της 7/11.

Επιπλέον, εγκρίθηκε α) η Λογιστική Κατάσταση Απόσχισης της 1-1-2011, β) η από 15-9-2011 Έκθεση Ελέγχου και διαπίστωσης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων του Κλάδου Μεταφοράς της Εταιρείας του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή Βασιλείου Καμινάρη και γ) το Σχέδιο Σύμβασης Απόσχισης (ΣΣΑ) του Κλάδου Μεταφοράς της Εταιρείας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε α) ο ορισμός του συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Χρήστου Στείρου (Βαλαωρίτου 9β), προκειμένου να συντάξει τη συμβολαιογραφική πράξη απόσχισης του εισφερόμενου από την εταιρεία Κλάδου και η εξουσιοδότηση της κας Ουρανίας Αικατερινάρη, Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. ή/και του κ. Γεώργιου Αγγελόπουλου, Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ΔΕΗ Α.Ε., προκειμένου, ενεργώντας από κοινού ή χωριστά, να υπογράψουν τη συμβολαιογραφική πράξη απόσχισης του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της ΔΕΗ Α.Ε. για λογαριασμό της εταιρείας και β) ο ορισμός των κ.κ. Ανάργυρου Οικονόμου, Νομικού Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. ή/και Ανδρέα Τσουρουφλή, Δικηγόρου της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών, για τη συμπλήρωση τυπικών ελλείψεων, την διόρθωση παραδρομών, την διευθέτηση εκκρεμών ζητημάτων, την υποβολή των αναγκαίων εγγράφων στη Διοίκηση και στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, ως και για κάθε άλλη πράξη, δήλωση και γενικώς ενέργεια που κατά το νόμο απαιτείται για την ολοκλήρωση της απόσχισης του Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς της Εταιρείας και της εισφοράς του στην εταιρεία ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v