Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Διευκρινίσεις για Αttica Group

Τις επιφυλάξεις της για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ATTICA και τη διατήρηση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της ATTICA, ανακοίνωσε η εταιρία MIG, απαντώντας σε ερώτημα του ΧΑ.

MIG: Διευκρινίσεις για Αttica Group
Τις επιφυλάξεις της για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ATTICA και τη διατήρηση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της ATTICA, ανακοίνωσε η εταιρία MIG, απαντώντας σε ερώτημα του ΧΑ.

Όπως επισημαίνει, είναι αυτονόητο ότι οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων των δύο εταιριών είναι απολύτως διακριτές σύμφωνα με τις αρχές του εταιρικού δικαίου και της εταιρικής διακυβέρνησης. Η MIG επαναλαμβάνει και δια της παρούσης την πρόθεσή της να ανακοινώσει σε εύλογο χρόνο τις προθέσεις της κατόπιν απόφασης των αρμοδίων οργάνων της.

Σε κάθε περίπτωση, η MIG δηλώνει ότι προτίθεται να διατηρήσει τις μετοχές που ήδη κατέχει (άμεσα ή έμμεσα) στο μετοχικό κεφάλαιο της ATTICA έως την ολοκλήρωση της αύξησης και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ, καθώς και για χρονικό διάστημα 6 μηνών μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v