Inform Λύκος: Νέος CEO ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Η Inform Λύκος ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Inform Λύκος: Νέος CEO ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Η Inform Λύκος ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος είναι σαράντα πέντε ετών, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει εμπειρία πλέον των είκοσι ετών στους τομείς της Διοίκησης και των Οικονομικών.

Tα τελευταία έτη έχει εργαστεί σε γνωστές εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, όπως η Πλαίσιο Computers Α.Ε.Β.Ε. στην οποία κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή & Μέλους Δ.Σ., η Inform Π. Λυκος Α.Ε. όπου κατείχε την θέση του Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου & Μέλους Δ.Σ. και η Κορρές Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην οποία κατείχε την θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ. & Γενικού Διευθυντή.

Ως εκ τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Inform Π. Λυκος Α.Ε. διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

1. Νικόλαος Λύκος, Πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος,
2. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος,
3. Γεώργιος Τριανταφυλλίδης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος,
4. Ηλίας Καράντζαλης, μη εκτελεστικό μέλος,
5. Ελευθέριος Χιλιαδάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v