ΟΤΕ: Ο κ. Klaus Muller νέο μέλος του Δ.Σ.

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Rainer Rathgeber υπέβαλε την παραίτησή του και σε αντικατάστασή του, για το υπόλοιπο της θητείας του, εκλέχθηκε ο κ. Klaus Muller.

ΟΤΕ: Ο κ. Klaus Muller νέο μέλος του Δ.Σ.
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Rainer Rathgeber υπέβαλε την παραίτησή του και σε αντικατάστασή του, για το υπόλοιπο της θητείας του, ήτοι μέχρι την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων έτους 2012, εκλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, ως νέο μέλος (μη εκτελεστικό), ο κ. Klaus Muller.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα κ. Klaus Muller

Ο κ. Klaus Muller, γεννημένος το 1965, είναι μέλος του Ομίλου της Deutsche Telekom από το 1997. Κατέχει τη θέση του Αντιπρόεδρου στον τομέα Υλοποίησης Στρατηγικής και Διαχείρισης της Απόδοσης για την περιοχή της Ευρώπης.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο 2011, διετέλεσε Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής στην θυγατρική κινητής τηλεφωνίας της Deutsche Telekom στη FYROM και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στη θυγατρική σταθερής τηλεφωνίας της DΤ στη FYROM.

Πριν από αυτές τις θέσεις είχε διατελέσει Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Στρατηγικής Ρυθμιστικών Θεμάτων στον Όμιλο της Deutsche Telekom και κατά τη περίοδο 2000-2005, Διευθυντής των Υπηρεσιών Χονδρικής στη Magyar Telekom. O κ. Muller κατέχει Πτυχίο Οικονομικών και PhD στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v